söndag 28 december 2008

Älskade tonåringarJullov...det betyder en härlig ledighet för ungdomarna här i huset. Vilket betyder lååånga sovmornar,och lååånga uppesittarnätter! De skulle lätt kunna vara nattarbetare hela jullovet,hihi! Men men,jag ska inte klaga,jag vet var jag har dem,oftast. Framför sina älskade datorer och World of Warcraft. De är snabba på tangenterna,skriver och pratar engelska så jag blir avundsjuk. Snackar med sina kompisar på nätet,ja hela den sociala biten görs framför datorerna. Hm,hur bra är det? Äldsta sonen tar i alla fall hem dessa härliga kompisar med 44 i skostorlek,de sitter i köket och spelar kort i flera timmar,eller ser en kanske två filmer på raken,gärna med popcorn och coca-cola framför sig,och en och annan snusdosa. Eller också är de ute och åker bil,för en eller två har fixat körkortet. Snart är de utflugna,men jag har svårt att se smulorna som gulliga,som ensamma mamman här ovan! Hihi...

Ursäkta förra inläggets foto,försökte blogga från mobilen igår när jag var ute på promenad,fotot blev inte bra!?

3 kommentarer:

Storarvid sa...

Tjenare!!
Nu är jag tillbaka. Joo jag känner igen det där du skriver på mina barn med. Har en 15 årig dotter o det finns likheter med det du skriver så jag nästan blir full i skratt.
Jag har dock märkt en stor skillnad. Med pojkarna går det liksom att dikutera, både med mina och andra 15 åringar. Finns dessutom en dator, eller playstation eller bara TV med DVD så är allt frid och fröjd. Med döttrar däremot så är kravet på omgivningen en HELT annan och det är sällan allt är OK. Men visst är dom allt för GOA ändå, när ingen kompis ser som man kan "skämmas" inför. :-)

imse sa...

Och när de väl är utflugna saknar man både 44:or och smulor.

Kram

ililla sa...

Känner igen detta. Men på något sätt känns det tryckt när dom är hemma. Om man tittar tillbaka på sig själv så kan det inte varit lätt att vara förälder:)
GOTT NYTT ÅR på dej så ses vi 2009