torsdag 11 december 2008

Torsdagstankar


Godmorgon! Idag hann jag med att se lite ljus innan mörkret sveper in. Haft en euforisk natt på jobbet då jag hjälpt tvillingar till världen! Häftigt! Man åker hem med ett leende på läpparna.
Och nu en längre ledighet,så jag hinner ikapp mej själv!
Jympa ikväll,men sen äntligen vila och varm glögg!
Läste ett roligt blogginlägg hos Klimakteriehäxan,om en rosa julklapp till blondiner,kolla in den,hihi! Vem vill inte ha ett rosa tangentbord där det på "back space"tangenten står "Oops"?!!
Ikväll så "bjuder" middagsfrid på "Beduinbiffar med kumminfrästa grönsaker och rostad potatis".Beduinbiffarna består av kycklingfärs,spiskummin,majs och ska paneras med sesamfrön. Visst låter det spännande?

3 kommentarer:

Storarvid sa...

HEJ!!
Har tagit det lite lugnt med bloggandet några dar, lite småinlägg, o småkommentarer. En jobbarkompis ville ha förslag på vad han kunde ge sin hustru i present. Jag kom av någon anledning att tänka på dig och Sandvik Spa Ladys Spa som du var på, så mitt förslag blev uppskattat och kom tack vare dig.

imse sa...

Det var en rolig grej, det där tangentbordet.
Beduinbiffar låter smaskigt. Hoppas det smakar!

Vilken upplevelse du får vara med om, när du får hjälpa små barn till världen. Jag brukar titta på "Sjukhuset" på TV och blir alltid gråtfärdig när de visar förlossningar.
Jag minns att jag tyckte praktiken på förlossningen var rolig. Funderade länge på att bli barnmorska. Men hamnade istället i andra änden av livet. Kan vara fint det med.

Anonym sa...

Tänk vad du har ett underbart arbete. Jag menar...det är väl som många andra jobb. Slitigt, stressigt,dålig lön och allt det där men du är med om livets mirakel titt som tätt!
Å så tvillingar!!! Så fantastiskt! Jag har ju det att snosa på i min släkt och ibland kommer bara tankarna över mig. Två stycken. Välskapta. Underbara.

Ja, livet är fantastiskt!
I alla fall de flesta dagar:-)


KRAM!