lördag 13 december 2008

Taxiblåsning och lördagslugn lucia


Äntligen en hemmakväll! Som jag har längtat! Sitter här med huset fullt av ungdomar,och maken är ute och roar sig. Lucia är det också,har inte sett en enda...tagit en härlig promenad. Mina underbara ungdomar har fixat med middagsfrid i köket (supergod biffgryta!)
Hade en trevlig kväll igår på söders höjder,men åkte på en blåsning när vi skulle hem. Tog en taxi på gatan,kände igen taxins logga mycket väl. Men det visar sig bara likna det välkända taxibolaget. Fick betala nästan det dubbla priset hem! Grrrr...trist avslutning på kvällen.
Nu ser jag fram emot en kväll framför TV:n. Tänkte se filmen "PS. I love You",som jag hyrt från Lovefilm. Men först,tända ljus,lussekatt,kaffe,varm glögg och Lucia på TV...

1 kommentar:

Strandhs Mia sa...

Taxi har man bråkat mycket med när jag arbetade på hotellet. Fy fan vad dom försökte blåsa våra gäster från Arlanda... vi försökte alltid att få gästerna att åka med de bolagen vi hade avtal med, men det kunde ju inte första-gångs-gästerna veta.Dubbla priser många ggr... typer !
Vad mysigt det låter som ni har det hemma hos dig i dag på Lucia... och min syrra är x-tra glad idag för hon blev mormor kl 19.31.
Ha det bra och kram ...