lördag 14 november 2009

Catskväll och Jimmy Choo dag!




Nja..Cats är väl inte min favoritmusical precis,men väninnan som jag gick med har väl sett den typ 5 gånger! Ett par gånger i London och även i New York. Den svenska versionen är väl lite tam....*ler*


Första akten höll jag faktiskt på att somna! Men andra akten var mycket bättre! Malena Tuvung som Grizabella sjunger "Memories" helt fantastiskt! En som också kan sjunga är Niklas Andersson och flera andra kattjejer som jag inte har namnen på! Jag gillade flera nummer i andra akten,inte minst Per Myrberg! Här är en recension på Cats i Stockholm.


Idag är en annan dag,den stora dagen för lyx och glamour på H&M! Deras samarbetspartner är inte mindre än :Jimmy Choo!!!!


För mej är Jimmy Choo lyxiga sköna skor! Och jag har ju den lyxen att äga ett par ljuvliga sådana! Se mitt äldre inlägg här! Min väninna M,är sjukligt tokig i skor,men att stå i kö för att komma in på H&M för att eventuellt få tag i något från Jimmy Choo,näe...det gör man inte,inte ens M,hon tipsade om att ringa istället!


Sagt och gjort,ringde till H&M och döm om min förvåning när jag har en sån tur att det fanns ett par Jimmy Choo kvar i min storlek när jag ringde idag vid 11-tiden!!!(ser nu på H&M hemsida att det är slutsålt!) Så nu är jag lycklig ägare av 2 par Jimmy Choos!!!! HURRA! Se så fina de är! Om jag kan gå i dem? Nja,jag får väl lära mej! :). S



5 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Mycket läckra skor men skulle inte kunna gå i dem - lycka till;-))

imse sa...

Jag var i Kista galleria idag och tog mig en titt på kollektionen. Snyggt och bra priser, men inte riktigt min stil.

Storarvid sa...

Hejsan svänger förbi o säger HEJ...HEJ! :-)

Cats, det är väl en Andew Lloyd Webber musical, Var det inte i den Elaine Paige blev känd va? och... blandar jag ihop det nu är det inte i den de sjunger "Memory"?

Anneli sa...

Vill man vara fin får man ibland lida pin. Hoppas i alla fall att de sitter perfekt och är jättesköna.

Helga - precious sa...

Kul att du fick ett par skor - många avundas dig nog...

Kappan köpte jag på Dea i Uppsala (gågatan).