måndag 30 november 2009

Vart tog november vägen?



Herregud,vad är det med mitt liv? Det rusar fram i turbofart! Nu äntligen får jag lite mat i magen efter en hektiskt kväll, det blev lite hoplock av rester som fanns kvar. Linas matkasse kom just innanför dörren,lite försent att börja laga till något av det så här sent.

Min lilla bil skulle vara klar på verkstaden idag,efter min lilla fadäs i parkeringshuset,men det var den förstås inte! Så jag har fått åka buss och tåg till jympan ikväll,som jag ju inte kan hoppa över,eftersom det är jag som leder den! Gick hem från stationen med för lite kläder,och svettig efter jympan..det var ingen hit. Men nu äntligen börjar jag bli varm efter en lång varm dusch. Är nu vrålhungrig och ska hugga in på maten! Något positivt med kvällen är att jag INTE ska åka och jobba. Puh!!

3 kommentarer:

Mia S sa...

:)

Såg gott ut, dina rester .. ha en bra ledig kväll !
Kram ♥

imse sa...

Vad skönt att du är ledig.

Vill du gästblogga? Läs mer
http://zvammel.blogspot.com/2009/11/vill-ni.html

Anonym sa...

I??ve read some excellent [url=http://www.frlongchamp-pascher.eu/noir-r%C3%A9duction-sac-%C3%A0-main-longchamp-p-42.html]Noir Réduction Sac à Main Longchamp[/url] stuff here. Sac Longchamp Petite maroquinerie [url=http://www.frlongchamp-pascher.eu/sac-longchamp-pas-cher-pliage-c-7.html]Sac Longchamp Pas Cher Pliage[/url] , Definitely price bookmarking for revisiting. I wonder how a lot attempt you set to create one of these magnificent informative site.