tisdag 29 juli 2014

Kaosnatt

Jaha, då vet man att man lever då! Inslängd i hetluften igen. En galen natt med alldeles för få händer och alldeles för många kvinnor som ville föda. Fullt i hela stan , även i Uppsala och i Nyköping dit jag också ringde. På morgonkvisten var det en omföderska som behövde komma in, jag ringde runt till sjukhusen ännu en gång, men fick bara "nej, vi kan inte hjälpa er". Var tvungen att ringa tillbaka till kvinnan och säga att hon i alla fall var tvungen att komma till oss (fast vi inte hade några rum eller personal ledig...vad ska man göra!?) . I sista stund ringde BB Sophia tillbaka och sa att de trots allt hade en lucka, puh! Då kunde jag ringa tillbaka till kvinnan och be henne styra kosan mot BB Sophia istället, fast då hade vattnet gått och hon ville trycka på- så då fick jag säga åt henne att ringa ambulans istället och åka in till BB Sophia. Undrar om hon hann fram innan barnet kom?
Sovit dåligt i värmen idag, somnade om i soffan på em och vaknade nu vid 18.30. Sonen är tillbaka på Malta , och jag ska iväg till jobbet igen...men drömmer mej tillbaka till Kefalonia och lugnet där!

5 kommentarer:

BP sa...

Ja du, det var ju ingen mjuk övergång direkt. Å efter en sådan natt behöver du nog semester från semestern.

Å i den här värmen kan det ju inte vara roligt att jobba på ett BB. Ja inte kan det vara så lätt att föda heller kan jag tänka mig.

Hoppas på en lugnare natt för dig ikväll.

Anna sa...

Vilken start du fick, då lär du sova gott!
Hoppas verkligen on hann fram till Sophia!
Ha en bra dag! Kram

Veronica sa...

Det är ju helt galet att ni ska behöva ha det så här, hela tiden! Stressen måste tära på dig (er) så otroligt mycket. Var rädd om dig, vännen.

fialia sa...

Ja man e snabbt tbax i sadeln igen.
Min första semester är i slutet på september. Ska till Altea som ligger norr om Alicante.
ha de Fia

Ullebulle sa...

Psst...ja det gjorde hon :-)