torsdag 10 juli 2014

Sorg

Tänker förstås på pappa väldigt mycket, men vi har det helt fantastiskt här på Kefalonia i goda vänners lag. Idag kom sorgen över mej med en sån kraft, och jag kunde inte stå emot, började gråta nästan hysteriskt på stranden i solstolen! Min kompis kom först till undsättning och höll mej hårt tills jag lugnade ner mej. Så skönt! Sen har skratt och tårar löst av varandra idag på vår färd runt södra Kefalonia idag. Är så tacksam för att vara med min man och goda vänner här. Försöker att fånga dagen på denna underbara ö. Nu ska vi fånga natten med att se semifinalen mellan Holland ( som jag hejar på) och Argentina (som andra i gänget hejar på!)


- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

Rantamor sa...

Sorgen måste få ha sin plats i livet också, det går inte att stänga ut den. Och det är befriande att släppa ut sorgen och ännu bättre att ha goda vänner som håller om en så att du inte är ensam.

Själv har jag en Mor i Finland som ligger å väntar på att få somna in. Hon har levt färdigt, sjuk och med plågor ligger hon 45 kilo Mor och väntar.
Vi vet inte riktigt när vi ska åka hemöver men det blir nog snart.

Njut nu av dom dagar du har kvar i vackra Grekland.

Tjingelingen och KRAM från Rantamor.

BP sa...

Håller helt med Rantamor. Å att gråta ger plats för lättnad...
Jag höll också på Holland. Men personligen tycker jag att man kunde ha skippat både andra halvlek plus förlängningen och direkt gått till straffläggningen. Vilken urtråkig säkerhetsmatch. Nej usch...

I mitt huvud sa...

Jag beklagar att du mist din pappa! Men vad skönt att du är med goda vänner och familj som du får stöd av när sorgen väller fram!

Susanne sa...

Massor med styrkekramar <3

Veronica sa...

<3

Ama de casa sa...

Skönt att ha sånt bra stöd när sorgen slår till sådär...
Kram!

PS: Jag höll med dom andra... Heja Argentina! :-)

Monica sa...

♥KRAM♥