onsdag 23 juli 2014

Ögongodis från Dalarna

Idag funkar internet i alla fall,så att jag kan blogga! Lite bilder från Tällberg och Dalahalla. Vi var nöjda med vårt rum på Klockargården

Det fanns även telefon
Åt en god tvårättersmiddag innan Dalhalla konserten. Till förrätten som bestod av: Klockargårdens rågbröd toppas med rostbiff, picklad rödlök och majonnäs smaksatt med rökt chili. Blad och skott från lokala odlare. Så serverades denna goda Ale från Leksand! Varmrätten var himmelsk: Grillad röding serveras med kräftröra smaksatt med västerbottenost samt kokt färskpotatis. Hm,har inget foto på maten?
Så var det dags att ta bussen till detta fantastiska kalkbrott, jag blir lika stum av Dalhalla varje gång jag kommer dit! Sååå vackert!
Jag fick tag på biljetter som släpptes väldigt sent, då det var fullbokat så satte de in extra stolar LÄNGST fram! Gissa om vi satt bra!
Här lite mer ögongodis , en äkta dalmas på plats i Dalhalla!
Utsikten från hotellrummet
Åkte man högre upp till Green Hotel så fick man se ännu mer av Siljan
Sommarblomster...
Idag ska jag egentligen börja jobba, men då det är begravning och att jag varit upp till Falun under semestern för träff med Fonus och prästen, så har jag nu rätt till " enskild angelägenhets" ledigt.  Började dagen med ännu ett bankärende i pappas namn, det finns pappersarbete att göra!

3 kommentarer:

Anitas Malta sa...

Kan det bli bättre ?? Så perfekta platser, första parkett, var ju rena rama lyckoträffen då det egentligen var fullbokat. En fantastisk artist Björn Skifs som hängt med så många år.

Blir ju nästan lite avis när jag dessutom ser vilken grönska du befinner dig i. De tre sista bilderna är ljuvligt vackra !!

Ja, nu har det väl gått 6 månader sen din som flyttade till Malta. Skulle verkligen vara intressant att höra hur han upplevt ön. Kommer han resa tillbaka ??

Tack för titten och dina rader hos mig. Alltid lika uppskattat.

Ha en skön fortsatt vistelse i Dalarna så gott det nu går !!
Tror mig förstå att din pappa dessvärre gått bort och förutom sorg och saknad är det ofta mycket praktiskt att ordna med. Min mamma dog av cancer 76 år gammal för snart två år sen. Ja, det är ju livets verklighet man helst inte vill tänka på.

BP sa...

Helt fantastiskt! Grattis till sittningen på första parkett! Akustiken i detta kalkbrott måste ju vara helt enastående. Dalarna är en av de vackraste landskap i Sverige!

Ama de casa sa...

Åh så fantastiskt fint det ser ut där! Och vilken röta att få såna platser :-)