torsdag 31 juli 2014

Utsövd och redo för Schlager

Bilden har inget med dagens inlägg att göra. Den är tagen på Kefalonia, vår kompis T är laddad för kvällens match i fotbolls VM, Tyskland-Brasilien, där alla väl vet hur det gick...

Jag var så trött igår, så jag somnade framför TV:n och glömde helt sonika bort att blogga! Sov inte så länge på dagen, vaknade av åskan redan vid 13-tiden, och kunde inte somna om. Men natt nr 2 blev betydligt lugnare än förra natten, som tur var...så då hann vi andas lite på jobbet, men när vi gick hem på morgonen så var det full avdelning igen. Flera sms kommer hela tiden om barnmorskeluckor att fylla på nätterna som kommer. Jag ska ju ändå jobba,så några extranätter hinner (och pallar) jag inte göra!  I kväll är min lediga kväll inför natthelgen på jobbet, och då ska jag minsann in på Schlagerpride i stan!!!!

5 kommentarer:

BP sa...

Himla coola kallingar... innan matchen alltså. Men kompisen kan ju trycka på 1-7 så har han ett historiskt resultat upptrycks på baken;-)

Två arbetskamrater till mig var på Pride öppningen igår. Den ena som besökare, den andra sjöng i kör. Å den andra ska dit igen ikväll också, fast då ska hon inte sjunga. Båda tyckte att det var en fantastiskt mysig stämning där.

Så kör hårt ikväll!

JaanaM. sa...

Hoppas du får en skön kväll på schalgerkvällen! Njut av ledigheten mellan jobbpassen...

Helga sa...

Kan tänka mig att du blir trött av dina nattpass. Kul att du har schlagerpriden att se fram emot!

Rantamor sa...

Hoppas att du hade en finfin kväll med shlager och prideyra som jag sett på tv härjar i Stockholm.
Härligt med alla dessa lyckliga människor.

Tjingelingen från Rantamor, förresten vilka coola kallingar, synd d sket sig för Brazil.

fialia sa...

Det gäller att njuta på sina lediga dagar/nätter.
Jag har ledig helg (tog en semesternatt i dag)
ha de Fia