söndag 21 december 2014

Ge mej en propp!


I morse när jag vaknade så funkade inte strömmen i köket, och inte heller internet?! Panik!!
Maken jobbar...morgonkaffet kunde i alla fall bryggas i vardagsrummet.
Nåväl för att göra en lång historia kort, en del telefonsamtal senare med både maken och fastighetsförvaltaren, och otekniska Susjos gjorde så gott hon kunde med säkringar och var även ut i kylan och försökte komma in i proppskåpet som sitter på husfasaden, med verktyg och en trasig nagel på det,så kom jag äntligen in i det skåpet, såg inte ut som om någon propp "hade gått", men iväg till affären för att köpa nya proppar och prova ut dem i alla fall. Slog i huvudet i bagageluckan på bilen och tänkte att det här är inte min bästa dag alls, suck! Alla proppar fungerade,men fortfarande mörkt i köket och inget internet. Tillbaka till säkringsskåpet där det ser ut som en säkring gått ur läge, försöker igen vicka upp den på plats,men det funkar inte....men om jag trycker ner den ännu mer ur läge nedåt och sen försöker få upp den på plats...och se...det varde ljus!!! Fast köksfläkten funkar fortfarande inte, inte heller julstjärnan i fönstret. Nu ska jag göra mig i ordning för Adventskonsert i Sofia Kyrka..behöver lugna ner mig lite...det blir bra...

5 kommentarer:

BP sa...

Kan inte låta bli att skratta lite här. Är nämligen lika oteknisk som du. Å det finns ju faktiskt ett utmärkt användningsområde för killa/män - proppar som gått, bland annat;-)

1 000 tack för din fina kommentar och alla kommentarer på min blogg under året.
Kommer att liva av en hemsk bloggabstinens i Spanien. men jag är inte bra på mobilbloggning. Så hoppas det blir en ketchup effekt den 20 januari;-)
Gott Nytt och Gott Nytt till dig:-)

Ama de casa sa...

Haha! Förlåt, men... Jag förstår att paniken låg på lur. Men vad hade du i bagageluckan att göra? Där finns väl inga proppar... :-D

Shamrock sa...

Sånt där tekniskt ska bara fungera. Ha en God Jul och ett Gott nytt år

Life of Johanna sa...

oj låter ungefär som mig, jag kan inte heller sånt. Men kanske får lära mig nu när vi har hus!

Hoppas du hann med julklapaprna iaf, och sillen i alla fall. Kncäk är jag med sugen på göra, men aldrig gjort, men kanske skulle testa!

Villa Frejas bokblogg sa...

Känner igen mig. Är också hopplöst otekniskt. Sånt ska bara fungera. Kram på dig.