söndag 14 december 2014

Trattorians julbord

Jo, det blir lite för mycket att välja på! Jag hoppade över det småvarma till fördel för alla sillar och laxar i olika inläggningar. Det enda varma fick jag beställa :lutfisk! Den stackars servitören spillde det skirade smöret över min kjol, fast där hade han lite tur i oturen, det var en skinn imitation, så den kunde snabbt torkas ren . Och han kom snabbt med 3 nya julöl till oss som plåster på såren. 

Efterrätter är inte min starka sidan,men nog ser det gott ut, och jag smakade faktiskt på lite...

Men det är dyrt att äta julbord ute,Trattorian är inget undantag, och ljudnivån är inte rolig. Så jag tycker inte att det är värt pengarna, trots alla goda sillsorter och olika gravade laxar. Det som är trevligt är att träffa sonen och få umgås med honom och maken förstås. Jag höll mej vaken hela kvällen, men idag är jag en zoombie liknande susjos efter nattpassen. Hoppas jag är piggare i morgon. Denna vecka ska fokuseras på mitt IW-pass, för på torsdag smäller det!   Julklappar och sådant som man bör förbereda inför julen, det får bli ett senare bekymmer!

4 kommentarer:

BP sa...

Japp, ditt julbord ser lika överdådigt ut som mitt gjorde.
Brukar göra som du och hoppar över varmrätterna och allt man kan göra själv hemma - typ skinkan t ex.
Hoppas du såg åtminstone solen idag!

JaanaM. sa...

Spännande med IW-passet. Hoppas det går bra, har ju jobb när det är licenceringar.... :(
Ser ju mysigt ut med julbord, men kan förstå att det inte är kul med volymen och så får man ju betala en slant för det....

http://hannaskrypin.se sa...

Det var inget dåligt julbord sett till utbudet...

Ama de casa sa...

Oj vad mycket att välja på!

Snygg kompensation där av servitören, och tur för er båda att du hade valt ett sånt spillvänligt klädesplagg dagen till ära :-)