måndag 30 september 2019

Slut på ledigheten

Hittade en sån fin skylt på nätet från "gamla Stockholm", detta är Hötorgets t-bane station året 1959, en underbar bild!

Idag är det måndag, och jag vet inte hur mycket ledigt jag haft från nattpassen i september, så nu är det väl dags att jobba lite efter alla lediga nätter ( jag har ju varit inne på jobbet på dagtid istället).
Lagade en supergod morot och linssoppa ( med massor av koriander till mej) innan jag cyklade till Stinsen ikväll för att köra mitt jympapass. Maken hämtade mej och cykeln med bil, nu är middagen intagen och ska upp på cykeln igen och köra mot jobbet!

8 kommentarer:

znogge sa...

Soppan lät god om man undantar koriandern ;-) Hoppas det blir en bra arbetsnatt som flyter på fint.

Kram

Ama de casa sa...

Om man bortser från reklamen och klädseln så hade den där första bilden ha varit tagen idag :-)

Morotssoppa är faktiskt en av dom två saker där morötter är goda. Soppa och morotskaka. Fast hemligheten är nog att det inte alls smakar morot längre :-D

Hoppas natten blir lugn!

Geddfish ♥ sa...

Morotssoppan var ju en riktig gladbild! Jag älskar både linser och morot. Åt f.ö. linssoppa igår. Koriander är väl sådär.

Måste känts konstigt för dig att ha jobbat så mycket dagtid. Lycka till nu! Kram

Ditte sa...

Verkligen en fin bild från Hötorget. Och det var just år 1959, i juli, som jag flyttade till Solna. En del dagpass har det ju blivit i stället för nätter så ledig har du ju inte varit direkt. Soppan låter riktigt god. Har aldrig tänkt på att ta med linser i en morotssoppa. Däremot har koriandern fått vara med.
Du får då en intensiv måndag med både jympa och jobb. Önkskar dig en lugn natt.
Kram

BP sa...

Bilden från Hötorgets tunnelbanestation är verkligen fin. Å skyltarna är ju desamma än i dag. Nostalgi och verklighet i ett:-)

Visst har du varit långledigt och gjort det absolut bästa av ledigheten med massvis med festligheter. Men allt tar ju slut någon gång;-)

Önskar dig en lugn natt!

Paula sa...

Hej du aktiva kvinna i dina bästa år! Soppan ser otroligt smarrig ut, jag försöker och försöker men gillar inte linser nåt vidare utan föredrar bönor alla dar i veckan. Önskar dig ett skapligt lugnt jobbpass!

Ami sa...

Så god soppan såg ut!
Hoppas natten blir lugn!
Kram

Ama de casa sa...

Ha en fin start på födelsedagsmånaden förresten! :-D