måndag 10 augusti 2020

Glad måndag

 Idag gjorde äntligen slag i saken och tillsammans med min man så åkte vi till Apple-butiken i Täby, där de tog tempen på oss och fick varsitt munskydd för att gå in i butiken (tur att min man var med, hör ju ännu sämre när folk har munskydd på ) och där köpte jag för min skatteåterbäring en ny Iphone, det blev en Iphone 11 Pro. Tyvärr var den inte säkerhetskopierad min gamla Iphone, så det skulle ta väldigt lång tid om de skulle hjälpa mej med att föra över all info från den gamla till den nya, så det beslutade vi att göra hemifrån, otekniska jag och min man som själv inte har en Iphone. Stolt som en tupp är jag nu, för JAG har (alldeles själv) lyckats överföra all info till nya telefonen (nåja, det var inte så svårt!).
 Sen var det dags för jympa på F&S igen, idag med 4 (!) motionärer.
Avslutade denna glada måndag , temat som Carita håller i , genom att gå till den lokala indiska restaurangen ett stenkast bort från vårt hus och äta middag. Smakade helt okey. Ledig även denna natt, men har lovat jobba extra i morgon natt, och har sen två ordinarie nätter, så jag har att göra resten av veckan!

Orsakullan undrar idag i sin augustiutmaning: Är åldern någonsin ett hinder för att följa sina drömmar enligt dig?
Nej, absolut inte, vill man och är frisk och kry så är det väl underbart om man kan följa sina drömmar!

8 kommentarer:

BP sa...

Jamen - stort GRATTIS till den nya iPhonen. Apple Store är nog den enda butiken där man måste sätta på sig munskydd. Mycket bra i och för sig. Den butiken hade stängt helt och hållet till för några veckor sedan.
Jättekul att du lyckades överföra allt från din gamla till din nya iPhone. Det hade jag nog inte klarat av själv.
Maten såg ut som en Sizzlar, en av mina favorätter när jag äter indiskt.

Nej ålder är då verkligen inget hinder att förverkliga drömmar.

Anki sa...

Grattis till nyköpet ... och bra jobbat som fixade allt tekniskt själv!
Åldern kan nog inte stoppa ens drömmar, men tyvärr finns det annat som gör det.
Ha en ny fin dag!
Kram

Tove Olberg sa...

Grattis till den nya och bra jobbat att ordna själv! Åldr inget hinder, följa drömmar går bra om inget annat sätter stopp. En kan ha drömmar som inte genomförs direkt heller, men ger något bra i sig ändå :-)
KrAM

Ama de casa sa...

Stort GRATTIS till nyförvärvet! Duktigt av dig att lyckas föra över all information också, jag skulle inte ens ha försökt... Men då har jag ju en egen dataavdelning också ;-)
Visst är det svårt att höra vad folk säger bakom maskerna! Det märker vi mycket väl här i spanska inlandet där många pratar kulsprute-spanska, det underlättar verkligen inte när dom har masker då också.

Hoppas du får tre lugna nätter framöver nu då!
Kram

Geddfish ♥ sa...

Grattis till din nya mobil! Fast den är ju inte gratis, kan låta så, när man säger grattis, hihi.
Men grattis att du klarade överföringen själv. Det är egentligen inte så svårt, jag har fixat det, förutom förra året, då mobilen lade av dagen innan utlandsresa. Då fick jag lite panik och lät affären föra över, det gick på en timme.

Nu drömmer vi vidare, åldern är bara en siffra.
Kram!

Ditte sa...

Grattis till din nya IPhone 11 S.Bra jobbat att föra över allt från den gamla. Och Applebutiken här är ju väldans bra på både att ge stöd på plats och per telefon. Stor skillnad mot andra butiker som "bara säljer".

Vad gäller ålder är det mest bara siffror tycker jag. Inget att direkt bry sig om.
Önskar dig nu jobbnätter som är ok. Lugna vore väl att ta i.
Kram

Znogge sa...

Vilken bra måndag på alla vis och grattis till telefonen! Det var ett lite annorlunda bemötande i applebutiken men varför inte!

Trevligt att avsluta dagen med ett restaurangbesök.

Kram och god kväll!

Paula sa...

Fint foto på piggelin Susjos. Och grattis till nya bästis-kompisen. Hoppas ni kommer att trivas tillsammans. jag har ännu inte blivit kompis med någon av de jag testat, allra minst en iphone för länge sen...ler
Du är ju för snäll som ställer upp o jobbar extra, det räcker väl till ändå...
Kram