tisdag 4 augusti 2020

Ta sig vatten över huvudet

 Bilder idag från tidigare sommarminnen, här gamla stan för ett par år sedan...
...och semestern i ett väldigt varmt Taormina på Sicilien sommaren 2017

Var nog lite för optimistisk igår med en lång cykeltur innan jympan ( som jag inte hållit på med sen i mars, men F&S har hållit öppet som vanligt under hela våren och sommaren) och sedan ett nattpass på förlossningen som heter duga. Hann med att hjälpa en pojke och en flicka till världen, och den tredje var på gång, men tacksamt nog blev klockan 07 och morgonpersonalen kom och tog över. En galen natt med fullt i hela stan, minst en från kvällsgänget stannade kvar i ett par timmar, annars hade det inte gått!
Träningsvärk idag, men sovit länge så nu ska jag väl fixa en natt till på jobbet?

Orsakullan undrar idag: Semester, pension eller tillbaka till jobbet. Hur ser din vardag ut just idag? 
Ack ja, om det ändå var semester eller pension! Men har just påbörjat den 3dje jobbveckan efter semestern,

7 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Så du längtar efter semester och/eller pension. Ja, man kan väl säga att pension är en permanent semester som dessutom är betald. Ja, det är ju vanlig semester också i och för sig. Men att inte göra någonting i 365 dagar men ändå få "lön" är inte helt fel. Men du, snart har du ju bara fem år kvar, till långtidssemester alltså;-)

Träningsvärk minns jag som den bästa värken, den kändes så produktivt om man säger så;-)

Önskar dig en lugnare natt den här natten!

Pettas sa...

Träningsvärk visar bara att man har gjort något bra eller? ;)
Jag kan trösta dig med att när du får permanent semester så får du bråttom som aldrig förr eller man kanske ska säga att det finns fortfarande så mycket att göra som man vill göra och lite till som man inte vill göra men som måste göras. Tråkigt blir det aldrig. Det fina är att man förfogar över sin tid utgående ifrån sig själv och ingen annan.
Nu har natten gått och jag hoppas att den blev lugnare än den förra.
Ska läsa fast mig här inne hos dig för att se vad du har gjort medan jag har varit utanför bloggvärlden.
Allt gott!

Ama de casa sa...

Jösses... Det var attans vad du var aktiv och sen ett stressigt nattpass på det. Jag begriper inte att du orkar - du måste vara rädd om dig!

Hoppas den här natten har varit lugnare.
Kram

Znogge sa...

Oj, är du redan inne på den tredje arbetsveckan? Ja, tiden har gått fort och snart är det min tur att återvända. Inte för att jag längtar på något vis... Numera får vi leva på reseminnen i stället. Taormina är så fint.

Kram

Ditte sa...

Låter som väl mycket på en och samma dag. Kanske dags att dra ner lite på takten.
Önskar dig nu en lugnare jobbnatt.
kram

Guldkryckan sa...

Jobbade ju natt i många år, fick inte gjort något vettigt alls på dagarna där oftast, bra jobbat där.
Tredje veckan redan?
Tiden går, snart är det jul igen.

Ha en fin natt nu.

Paula sa...

Tänk om man finge se dig in action i en svensk nutida " Barnmorskorna i....Stockholm", det skulle bli en formidabel hit. O då ska det vara en realityserie, inget tillrättalagt alls. Själv har jag bara varit med om en förlossning, som efter 10 timmars plågor varav fyra timmar med krystvärkar utan att få krysta slutade med akut kejsarsnitt. Nu när jag otåligt väntar på två nya barnbarnsbarn kan jag konstatera att vissa saker går i arv, både jag, dottern och dotterdottern har alla gått ner i vikt under graviditeten och blivit extra kontrollerade pga det. Men jag är säker på att även barnbarnet föder fram en lagom stor bebisflicka när det är dags
Kram