torsdag 11 september 2008

Jympakväll,idol och Skellefteå!

Faktiskt,borde nog ha hållit mej ifrån jympan idag..är lite för hostig för att jympa. Tänkte att jag tar det lugnt,men nej..det är inte lätt med alla dessa glada förväntansfulla motionärer framför mej. Så nu har jag ingen röst kvar! Kanske lika bra det,så måste jag vara tyst ett tag,hihi!
Här en av mina tidigare startlåtar på jympan,en favorit!

Ikväll såg jag på "Idol" för 1:a gången denna säsong, jag tycker det är kul att titta på,alla får ju söka och försöka sjunga! Lättsam underhållning :)

Men det bästa med dagen var nog när min underbara väninna och kollega på ett annat sjukhus här i staden,ringde ikväll och berättade att nu har hon bokat hotell för oss i Skellefteå i februari!!!!!!!!!!!!
Vad ska vi göra i Skellefteå? Jo, fick veta att städerna nu är klara för Melodifestivalen 2009,och en av städerna är just Skellefteå! Vi har ju en trevlig tradition hon och jag ,sedan 3 år tillbaka gör vi Sverige på ett kul sätt, ser Melodifestivalen i olika städer! Vi har varit i Leksand, Örnsköldsvik och nu senast i Karlskrona! Hur kul som helst har vi förstås! Och de mindre städerna är faktiskt roligast, hela bygden andas schlager! Vi vill inte åka till storstäder som Malmö,Göteborg och vi vill inte för nära som Västerås och Norrköping, nej nånting nytt,litet och lite exotiskt! Så nu är hotellet fixat,och jag har bokat flygbiljetterna. Nu är det "bara" biljetter till själva evenemanget kvar! Skellefteå here we come!!!

1 kommentar:

anki sa...

Hej!
Vad kul det låter att åka runt på melodifestivalerna,vilken rolig ide´.
Jag och min jobbarkompis har som grej att åka och julshoppa ihop sen 4 år. Vi har varit i London,köpenhamn,Paris och Tallin. Iår blir det London igen,finns så mycket kvar att se där.
Så nu ska man spara ihop reskassan,resan är betald. 5/12 åker vi....

Jag mår bättre nu,har lite snurr i huvudet ibland,men är en envis kvinna(fråga inte varför...ler) var bara hemma i onsdags när det var som värst. Har svårt att vara hemma så fort jag mår bättre.
Idag har vi buffe och då är det mycket att göra,men kul.
Så nu mot jobbet.
Ikväll ska vi på middag så slipper matlagningen här hemma.

Ha en bra dag och ta hand om dej och din förkylning.
Kram Anki