torsdag 23 oktober 2008

Kista galleria igen

Favoritlunchstället i Kista foodcourt är Ikki,de har sushi som är helt ok! Idag var det dax igen. Lunchträff med en kompis (och kollega),och vi båda älskar sushi! Så Ikki var ett lätt val. Vi kom på att det var nästan exakt 4 år sedan vi satt i New York och åt sushi medans New York borna var deprimerade för då hade Bush blivit omvald igen! Men vi njöt av att vara i New York,och var förväntansfulla inför vår "Sex and The City" tour! ( får berätta mer om den..)
Idag pratade vi mest om vår framtida resa till en annan metropol: Skellefteå! För i morrn så släpps de,melodifestival biljetterna! Min kompis,som är snabb på tangentbordet,kommer att sitta förberedd kl. 09 i morgon bitti! Jag lovar,det är inte lätt att få biljetter! Förra året i Karlskrona fick vi ståplats! Och året innan fick vi bara biljetter till genrepet i Ö-vik! Men då fixade vi biljetter på plats till direktsändningen,det är ju den man vill se! Så nu håller vi tummarna!


Melodifestival 2008

1 kommentar:

Storarvid sa...

Detta är helkonstigt!!
Du har olika kommentators fält! olika dagar..
Igår hade du ett annat fä'lt och layout, med en dropdownlist för markering bland annat men idag känner jag igen mig i det gamla igen igen
Har du ändrat något?? Helkonstigt.
I och för sig hade blogg servern problem igår och var nere flera gånger, kortare stunder....