måndag 20 oktober 2008

Vardagsledig



Japp,så var helgen avklarad på jobbet! Och sista natten blev lika grym! Två härliga PN,varav den sista fick min bm.stud klara helt själv,jag stod utanför dörren och lyssnade. Det är så kul att få följa en ny barnmorske studerande under praktiken från novis till barnmorska. Se hur de växer och hur de mot slutet av praktiken faktiskt helt själv kan klara av att bistå vid en normal förlossning. 50 förlossningar skall de fått vara med om,och det behövs,ingen förlossning är ju den andra lik!

Nu stundar en ledig vecka,sen vete sjutton hur jag har tänkt när jag korrigerade mitt schema...för jag jobbar även hela nästa helg!



Dr.Albans "Work Work"....en av mina bästa startlåtar på jympan...

2 kommentarer:

Yvonne sa...

He, he, kanske jag skulle skola om mig till konditor på gamla dar *L*. Nä, men jag gillar att baka. Hoppas att du får en skön ledig vecka. Sköt om dig och KRAM!

Storarvid sa...

Visst är det härligt med de där vardagarna när man kan strosa runt o göra vad man vill. Ta en rejäl avslappnad frukost. storsa runt o titta på det som är intressant i exempelvis affärer. Det är du värd. Tänk att ha som jobb att hjälpa dessa små människor till världen, att få vara den som tar tar tag i dem och håller dem deras första sekunder i denna världen.