fredag 27 mars 2009

Kyckling på fredag?





Äntligen ledig fredag! Gårdagen blev nästan lika intensiv som resten av veckan. Det var fackmöte på jobbet,sen rusa hem och byta om till jympan på F&S,handla lite mat på vägen hem. Efter en mycket sen middag föll jag ihop i soffan framför en dålig film: "Because I said so",med bl.a Diane Keaton. Se den inte,usch och fy...


Men idag...lååång sovmorgon,återhämtning...sitter fortfarande i morgonrock,härligt! Fötterna är helt slut av allt spring i veckan. Läser DN på nätet och inser att jag måste ta med mig de frysta kycklingfileerna tillbaka till butiken,vill inte äta glas!


Men här hemma fortsätter fredagstraditionen: Pizza på fredag!...


Varför inte ett ljuvligt rött vin till,som jag fick i present av en kollega på jobbet efter att ha hjälpt till vid hennes förlossning...: Rosemount Estate,ett ljuvligt shirazvin!

Och så lite mer Magnus Josephson på Fasching....


4 kommentarer:

Mia S sa...

Trevlig Fredag och helg!

Jag köpte kycklingfileér (färska) och stod där funderandes över om det kunda vara glas i den också... får väl se i morgon..hmm !
Ha det gott och kram...

Anni sa...

Jag ska på tjejmiddag och gissa vilket vin jag har packat i väskan? Rosemount - men den som är Shiraz Cabernet, den är också supermumsig. Vilken skön kväll vi ska ha i snöovädret! (Tur att jag får bilskjuts och slipper åka pendeltåg...)

imse sa...

Kyckling får man nog låta bli ett tag. Nedrans påhitt!

Kram

Lallis - liv och leverne sa...

Det låter som att det blev en fin fredag:)
Kram Lallis