fredag 9 oktober 2009

I dag mår jag mycket bättre

Att få sova ut,se en blå himmel och sol ute,det kan göra mycket för välbefinnandet :)

Besöket med pappa i Uppsala gick bra i förrgår. Men det är en stor tumör,om ändock ej malign,som han har i sitt huvud. Den kan ha vuxit där i 15 år,så man kastar sig inte över honom nu för att operera. En operation medför ju risker. Nej,en ny röntgen om ett halvår,för att se hur fort den växer. Sen får vi se. Jag vill i alla fall ha honom närmare mej,och enligt socialtjänstlagen har äldre och sjuka som behöver särskilt boende rätt att byta kommun också,så en ansökan är inlämnad.

Idag har det blivit ett besök på Barkarby Outlet igen,jag fick mersmak! Eller rättare sagt yngsta sonen! Tack vare sommarjobbet har han pengar,och kunde köpa sig fina kläder idag.

Jag har en natthelg framför mej på jobbet,och det ska bli riktigt trevligt! Måste ha den inställningen,trots att det är fredag,och många andra är lediga!

Videoklippet är från min mobiltelefon igår kväll,på Fasching och underbara P-Funk!

4 kommentarer:

Artista sa...

Åh... Hoppas du snart får ha din pappa lite närmare dig.
Hoppas du kan sova lite bättre och får en skön helg.
Kram!

imse sa...

Hoppas din pappa kan leva ett hyfsat liv, trots sin svåra sjukdom.

Ibland är det för trist att man ska jobba helger, när alla andra är lediga. Men det måste gå. Och är man inställd på det, så går det oftast bra.

Kram

Anonym sa...

Dessa sjukdomar. Denna oro.
Kramar om!

Anni sa...

I 15 år? Jisses! Om den påverkar honom måste de väl ändå ta bort den, eller finsn det alternativa sätt att kanske krympa den?