onsdag 21 oktober 2009

Utbildningsdag med fortsättning på stan!

Upp i ottan idag,06.15...brrr! Men en trevlig utbildningsdag på jobbet väntade. Kul att träffa jobbarkompisar lite utanför jobbet ibland,och nyttigt med ny information. Och ja,ni ser rätt,det är grisfötter på bilden! Killen från Johnson-Johnson som vi köper sutureringsmaterial från,hade bl.a med sig dessa,som vi fick öva att sy på! Det ni! Går ju inte riktigt att jämföra med vad vi brukar sy i, men vad gäller teknik så kan man ta vad man har! Häpp!


Sen hade jag en träff med en väninna på stan,god mat och dryck innan bion. Vi såg filmen Julie och Julia
Som jag inte ger så många stjärnor,trots en underbar Meryl Streep, filmen får 3 av 5 av mej. Den är småmysig,men jag somnade till en stund...
Mysigare var det sen att sitta och prata över en drink på Royal Viking innan hemgång.
Tänk vad viktigt det är att träffa sina vänner ...man borde hinna med det oftare!!!



5 kommentarer:

Taina sa...

Hoppsansa! Det var ju kreativt tänkt "man tager vad man haver" och så blev det grisfötter! Hahahaha!

Visst tänker man att "det här borde man gör oftare" men så blir det inte så...det är väl tiden eller rättare sagt prioritering av tiden.

Kram!

Anne-Lie sa...

Nog är det mysigt att gå ut men sina vänner och nog borde man göra det oftare men det finns ju så mycket annat som man vill göra;-))

Men du verkar ändå vara en som tar vara på sina vänner och göra kul grejer!

Lena sa...

Hejsan Hoppsan! Ja du får faktiskt bli lite bättre på att ta hand om dina vänner och träffa dom lite oftare:-) för då blir dom så glada och lyckliga!! Tack för igår! Kram,Lena

Susjos sa...

Kram på dej Lena,vi gör om det snart igen!

Helga - precious sa...

Den filmen var jag lite sugen på, men anande att det inte var en riktig höjdare... vi får se hur det blir.

Gillar inte riktigt att bli påmind om den där dagen när man sydde mig i de nedre regionerna ;) Iofs hände det ju något annat fantastiskt också den dagen - det glömmer man aldrig :)