söndag 21 februari 2010

OS Guld och brons i skiathlon!

Igår var det spännande,alltså i Vancouver och i längdskidåkningen. Vilken avslutning av Hellner,och en fantastisk Johan Olsson grejade bronset! Och inte att förglömma Södergren. Tre vita män som gjorde ett fantastiskt lopp. Vi var många som skrek i soffan igår kväll.

I Göteborg fanns det tre blåa män i pausen i Melodifestivalen,de var också helt fantastiska,men inte lika fantastiska som de svenska killarna i Vancouver!
Ja,vad ska man säga om gårdagens sångtävling? Darin sjöng ju fantastiskt,så det var ju klart han gick vidare. Skrällen stod väl tjejgruppen Timoteij för,jättekul ,äntligen lite tjejer med i final! Trist att Johannes kom sist,han förtjänade en bättre placering tycker jag. Superroligt var att Crucified Barbara gick vidare,de var ju jättebra!!! Ska bli spännande att se hur det går för dem. Alcazar hade inte en så bra låt,men det är ju otroligt duktiga,så det var kul att de gick vidare till Andra Chansen.


Vi har en "look alike" i bekantskapskretsen, tycker ni inte att vår kompis är lik Lars Hägglund-körsångare och dansare i melodifestivalen?












4 kommentarer:

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Darin var bra, men inte lika bra som Salem - tycker jag. :)

Kram

imse sa...

Det var en ganska ospännande meloditävling igår. Inget nummer som lyfte sig över de andra.

Vinterfin sa...

Ja det var ju en bragd av mig att bara orka vara uppe o se denna deltävling he he...Man lever hårt!!
Gillade ju Crucified Barbara så klart!!Och Darin var ju som en liten teddybjörn! Kul att alcazar gick vidare...Men Timotej??NÄ det vet jag inte om jag tyckte var så bra....
Vi hinner föresten få skivan lagom tills vi åker**ler**Den släpps den 5/3.

Sandra på Ön sa...

Visst var det ett härligt lopp! Underbart :)