onsdag 17 februari 2010

Utbildningsdag,ALSO-kurs,men jag klamrar med näbbar och klor kvar mej vid glamourkänslan från helgen...

Det rosa nagellacket är borttaget. Den oranga fjäderboan nedstoppad i garderoben. Vardagen tvingar sig på mej...
Idag upp i ottan (alltså kl.06!) för en utbildningsdag på jobbet. Jobbade också i måndagsnatt,men då var jag fortfarande på rosa moln efter helgen..gissa om mina arbetskamrater fick höra om min helg!! Hihi...
Förkyld och eländig borde jag nästan varit hemma idag..men men,utbildningsdagen är obligatorisk,och brukar vara mycket givande. Så jag pallrade mej dit idag.
Och visst blev det en givande dag! Spännande föreläsningar och lite praktiska övningar. Lagom trött var jag tvungen att storhandla på vägen hem också,för kylskåpet var helt tomt. Hur kul är det att i snömodd köra en fullastad kundvagn till bilen?? Någon?? Medan snön vräker ner igen? Det var tungt,och lååångt från glitter och glamour. Vidare till posten för att ta ut ett stort tungt paket från Skövde. Kursmaterial till vårens ALSO kurs som jag (ensam från mitt sjukhus) ska få gå. Jättekul,men MYCKET som ska läsas in på engelska! Därför får jag kursmaterialet redan nu(kursen är i slutet av april). Två långa intensiva dagar som avslutas med både en teoretisk och praktisk test. Så jag vet vad jag har att göra här framöver! Plugga! Föresten,är det någon som vet ett bra hotell nära Kärnsjukhuset i Skövde?

Men än är det långt till april,och om bara några dagar är det dags för tredje deltävlingen i Melodifestivalen. Så jag ägnar mej istället åt att kolla upp vilka som ska tävla på lördag....medans jag lyssnar på killen som vi träffade på tåget i fredags...och njöt av en underbar spelning senare på kvällen....just det Calle!


4 kommentarer:

Anni sa...

Snart är det lördag igen! Även om du sitter framför teven hemma kan du ju ha boan på dig - undrar SÅ hur Johannes kommer att låta!

Helga - precious sa...

Glamour är roligare än vardag... helt klart!

Jag gör som din make och stänger öronen för det mesta... annars pallar man inte.

Jess sa...

Japp, vardagen är ju... ja, vardag!
Njut av minnena!

Anne-Lie sa...

Tyvärr noll koll på hotell i Skövde men en underbar te, kaffe och choklad butik som heter Reccord ligger på gågatan i centrum;-))