måndag 22 mars 2010

Kustjägarkapten Susjos till er tjänst!

Efter en intensiv natt som slutade med ett kejsarsnitt i morse kl. 06,så var det väldigt skönt att komma hem och få krypa ner i sängen,trots att solen sken! Det var inte lika lätt att vakna på eftermiddagen,för att vid 18 tiden stå igen i mitten på golvet på F&S och leda mitt jympapass....

Men nånting händer med mej när jag står där och ska kicka igång passet,allra helst när jag ser att det är några nya motionärer där. Jag ger allt! Skriker och peppar och ler med hela ansiktet! Jobbar och kämpar och ser att motionärerna blir peppade,då tar jag i lite till! Hm,jag lovar idag var jag extra peppande. När jag sen ska gå så säger en av de manliga motionärerna att de i omklädningsrummet hade diskuterat om jag gick på något,kokain eller nåt,för idag hade jag låtit som en (håll i er nu) kustjägarkapten!!! Haha!

Lite skönt är det ju att det är lördag för mej och maken som också jobbat hela helgen,så god mat,tända ljus och lite vin sitter bra så här på måndag kvällen :)

8 kommentarer:

Anni sa...

Ur led är tiden brukar man väl säga? Tur att ni har samma tid ibland ;-)

Anne-Lie sa...

Vardagsmys passar alla dagar eller hur;-))

imse sa...

Du kanske har fått i dig lustgas på jobbet? =)

Kram

Vinterfin sa...

Ja det är du verkligen värd**ler**.Själv kröp jag ned tidigt med en ny bok! Bra för mig och axeln.
Ja men då är det inte bara jag som tycker stolarna är tunga! Bordet har gått sönder nu under vintern så det blir nog nya utemöbler...Kanske nya stolar oxå då ha ha...
Kram kram

Helga - precious sa...

Vad mysigt att ni båda fick ta helg på måndagskvällen. Jag vet ju hur det är jag också, men min man jobbar dagtid...

Öbon sa...

Låter trevligt med "lördag" en måndag, kapten Susjos!

Nattsyrran sa...

Det låter väldigt klokt att låta måndagen få vara helg! Eftersom vi missar den så kallade riktiga helgen så får vi ha helg en annan valfri dag!!!
Ha en skön ledighet!!

Petra sa...

Hahaha, underbart. Kör hårt kvinna :-) Kram