fredag 28 maj 2010

Sverige inte till final!



Nej,det gick inget vidare för Sverige igår,vilket jag faktiskt inte trodde heller! Hon var inte min favorit bland de svenska bidragen.

Men klart att jag i alla fall ska se finalen i morgon!

När jag kom hem i morse från jobbet så hade Maja det väldigt tufft med andningen,har medicinerat henne med kortison nu ett tag,men det blir inte bättre....hon är ju allergisk stackare...så det var bara att ringa till veterinären,hade lite tur så jag fick komma dit på eftermiddagen,hann i alla fall sova 5 timmar! Nu har Maja fått en spruta kortison och jag blev nästan 2000kr fattigare! Lite får jag väl tillbaka på försäkringen. Nu ska jag skynda mej och göra mej i ordning för tjejmiddag ikväll!.......

3 kommentarer:

Mia S sa...

Lilla Maja.. vilken tur att hon har rätt matte då som ser till att hon mår bra (men blir dyrt med djurdoktorn ibland)

Jag ska också kolla i morgon och heja på ??.. Rumänien, Tyskland...och kanske Island... tycker allt är så där men man måste heja på nåt nu när vi blev utanför.. :)

Och tjejmiddag längtar jag efter, det är ju så kul..
Kram och trevlig helg ♥

imse sa...

Stackars lilla Maja och stackars Anna B.

Kram

Artista sa...

Å maja är förstås katten. Man tänker inte att djur får allergi. Men det kan de förstås, de också. Jag har också djurförsäkring till både hunden och katten. För attans vad dyrt det kan bli när nåt händer.

Hoppas du fick en kul tjejmiddag!