fredag 17 februari 2012

Att bli gammal och Biggest Loser tårta


Det gör ont i hjärteroten att se pappa bli sämre och sämre. Nu kan han inte stå på benen längre, man måste med hjälp av lift ta upp honom i rullstolen. Han ligger mest i sängen som en liten fågelunge. Och det är bara för att jag jobbar inom vården som jag fixar att hjälpa till med blöjbytena. Min stora starka pappa är nu som ett barn igen. Han åt i alla fall med god aptit en semla och portvinet ville han ha mer av. Det är inte roligt att bli gammal,usch!
Bilfärden hem igår var inte kul. Både med tankarna och med vädret! Mellan Gävle och Uppsala yrde snön igen på E4:an så jag såg bara några meter framför bilen...gissa om jag längtade hem!! Kom hem sent, och längtar till att få vara hemma och "bara vara" nån enstaka kväll denna vecka!

Idag har här förberetts för födelsedagskalas. Systersonen har fyllt 23 år och ska firas. Pizzan är i ugnen och jag har gjort en lustig tårta....den som de gjorde i Biggest Loser Sverige! Hm,få se vad den smakar!!!!

7 kommentarer:

Sus sa...

Det måste vara fruktansvärt. Jag har "unga" föräldrar. Jag är ju 41 och mamma 64. Pappa fyller 70 i år...men det kan man inte tro!

Kram!

ililla sa...

Kramar jag vet hur det känns:))

Gafflan sa...

Inte roligt. Själv har jag bara mamma kvar i livet men å andra sidan var hon väldigt ung när hon fick mig. Hon går i pension i år! Pappa dog hastigt för 7 år sedan endast 60 år gammal!
Jag känner med dig!
Stor kram

UlleBulle sa...

Isch....

fialia sa...

Inte kul när ens föräldrar blir gamla, har bara min mamma kvar nu, o inte blir det bättre.
Ja du, ska äta de goa potatisarna med mojo både röd o grön de e såååå goda.
ha de Fia

Yoyce funderingar sa...

Usch vad jobbigt med din pappa. Mina föräldrar är bra än så länge. Så jobbigt det blir när de inte är det längre.

Biggest loser tårtan, var hittar du det receptet?

Kram

Petra sa...

Så jobbigt det måste vara. Varm kram