söndag 26 februari 2012

Mer jympa i jympan!

En hel utbildningsdag på F&S idag! Och så roligt vi har haft med flera föreningar i grannkommunerna, Med två inspirerande lärare har vi vågat utmana mera...vi har delat med oss av kraften,lusten och energin!!!! Lekt musikal artister... ;). Jympat med våra lärare till två fantastiska jympapass, fått öva oss i att våga släppa loss ännu mera på jympagolvet!
Åh vad jag älskar denna rörelseglädje som Friskis&Svettis vill förmedla! Tänk att det började redan 1978, och still going strong!!!

Gårdagens mello...jag fick i alla fall rätt med mina fem val som gick vidare. Lite synd att inte Perrellis show gick vidare tycker jag, och vilken skräll med Lisa direkt till Globen! Kul!
Men vinnaren i år hoppas jag blir Loreen!!!

6 kommentarer:

Shamrock sa...

du har koll på det där med melodifestivalen

Petra sa...

Du har stenkoll tycker jag.

Anne-Lie sa...

Lisas låt var superbra tycker jag! Ser fram emot finalen;-))

Mallan sa...

Du är helt klart proffs på Mello :-) Jag har inte sett något av det i år... Roligt att F&S har funnits så länge, jag tänkte börja jympa så fort min sambo är hemma mer regelbundet :-) Kram

Ceciliah sa...

Jag måste ta mig i kragen. Löste ju årskort men har bara varit där 2 gånger... Har ju tränat annat men som du säger så är ju friskis sååå kul!

Jag hoppas också på Loreen i Globen!

Helga sa...

Jag tycker Loreen och Lisa har de bästa låtarna med läckra shower...