tisdag 21 februari 2012

Utbildningsdag och halkfri jogging

Utbildningsdag på jobbet. Klockan ringde 06.15...brrr! Ståplats på pendeln in mot stan, så mycket folk! Man är verkligen inte van att gå upp så tidigt och trängas med folk på väg till sina jobb. En bra dag i alla fall med CTG tolkningar och kommunikation på schemat. Lite chockade blev vi nog när landstinget bjöd på semlor till eftermiddagskaffet-dagen till ära,kul! Efter en microsömn i soffan när jag kom hem så följde jag med min man ut på en joggingtur, dubbar på skorna, det behövdes! Och då gick ju joggingturen som en dans ( ja inte för maken,han tappade sina dubbar på ena skon och fick jogga tillbaka samma väg-och hittade den inte! Trist)

Nyss gick jag förbi en väska i hallen och undrade vad det låg i den....innan jag såg att Maja hittat en ny plats. Tänk att katter gillar tomma väskor,papperskassar och kartonger att lägga sig i? Gulle hon!

3 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Här är det barmark och vår ute! Det har helt klart varit varmt idag och jag har njutit - hoppas värmen kommer till er snart med! Ska till 08-land snart och då vill jag ha härligt promenadväder;-)

Anna sa...

Va skönt att vara ute och jogga med broddar. Jag säger att jag ska köpa ett par varje år men så blir det aldrig av ändå och så står jag och nöter på löpbandet ist.

Klankis sa...

Precis så gör mina katter också! Titta här t ex: http://klankis.blogspot.com/2012/01/typiskt-katter.html