onsdag 15 februari 2012

Gårdagens Lycka

Jo, jag fick en fantastisk bukett tulpaner igår! Tur att han hann hem precis innan jag drog iväg in till stan- min man hade glömt att jag skulle på teater!
Hann med en räkmacka med goa väninnan innan teatern började. Ja,så var det då denna teater. Älskar att se alla dessa duktiga skådespelare på scen, men i drygt 4 timmar.....alltså den var alldeles för lååång! När man t.o.m börjar titta på klockan och undra om det inte är dags för paus snart....då är det illa! LYCKA var inte riktigt min kopp av te,trots att den stundom var riktigt bra,och som sagt-skådespelarna var suveräna!Bl.a Fredrik Lycke från Hair, Tova Magnusson, Lennart Jähkel och duktiga Andreas Kundler (från bl.a De tre musketörerna) och en ny stjärna för mig: Jörgen Thorsson !
Och vintern håller sitt järngrepp om oss..massor med snö har kommit och fortsätter att falla, usch! Idag är jag inte riktigt ledig, ska ut i snön och ta mej till jobbet på möte. Tjing!

8 kommentarer:

Anna sa...

Lite väl lång för att jag ska orka hålla mig vaken :)
Kram

fialia sa...

Lite långt låter det men bra skådisar, kul att komma ut lite o göra saker det behöver man.
ha de Fia

Shamrock sa...

Både mackan och blommorna ser kanon uta

Mallan sa...

Vilka underbara blommor!!! Jag kan hålla med om att fyra timmar är för långt.... Men du verkar hyfsat nöjd ändå :-) Kram

Petra sa...

Älskar blommorna.

Malla sa...

oj, lite väl långt kanske.
men maten såg underbar ut liksom blommorna! :)

Chrissan sa...

Vilken underbar bukett. Och vilken macka.;)

Anni sa...

Så fina tulpaner, ingen enkel bukett från ICA direkt!

Jag skulle se genrepet av Lycka, men föreställningen ställdes in med kort varsel. När jag sedan läste recensionerna var jag ganska tacksam över det. Nu har jag bytt biljetterna mot Kort Möte som jag ska se med Anne-Lie när hon kommer till stan - och den har ju fått lysande recensioner!