måndag 6 februari 2012

Lördagen med mingelbilder från festen

Bilder från lördagen i Växjö. Vi laddar för kvällens direktsändning, vinner en tävling i arenan som Johan från disneyklubben (om ni minns) höll i. Drack förstås en schlagerdrink innan sändning och träffade på en till schlagernörd!
Efter direktsändningen så frågade alltså Micke ifrån Revolutionsorkestern om vi ville följa med på festen, han hade gäster på listan som inte kom. Inte tackar man nej till en sån fest????? Vi var som katter bland hermelinerna....buffé mat och drinkbiljetter när vi kom. Fotograferna stod färdiga att fotografera när vi kom in till festen,men de sänkte sina kameror när de såg oss, haha! Men som tur var så hade vi våra kameror med oss...och här ser ni resultatet! Vi dansade till superbra musik och minglade runt bland kändisarna. Och vi var på väg att hänga med Torsten till hans efterfest när klockan var 04.30....men i sista stund så gick vi hem i stället och fick oss ett par timmars sömn. Men visst ser vi ovanligt pigga och fräscha ut på sista fotot på väg hem igår? Vi var väl fortfarande helt lyriska efter lördagens helkväll med frotterandet bland melodifestivalsfolket!!!
8 kommentarer:

Sus sa...

Wow! Fy fan vad roligt för er! Det finns ingen annan jag kan komma på som uppskattar detta som du!

Härligt!

Anne-Lie sa...

Ni ser pigga och fräscha ut men stackars Torsten....

Anna sa...

Vilken kväll ni verkar ha haft! Underbart. :)

Anna sa...

Vilken fest ni hamna på o va kändisar :)
Riktiga partypinglor!
Kram

helga sa...

Haha... vad kul! Stalkers där ;)

Att döma av bilden på Torsten var det nog klokt att ni inte gick med på hans efterfest!

Jag råkade hamna i London i helgen...

Västgötskan sa...

Ser ut som ni hade grymt kul!
Torsten ser lika "pigg" ut som vanligt ser jag..... ;-)

4U2 sa...

Tänkte skriva om hur T såg icke-fräsch ut men det var taget så jag skriver att ni ser oförskämt pigga ut och roligt hade ni, det syns! Kul!

Shamrock sa...

Vilka bilder, ni verkar ha haft kul. Och Sarah D F är ju så snygg - vilka ögon!