måndag 20 maj 2013

Borde ju få vila lite efter Malmö resan...jag är ju ledig från jobbet,men icke...

Känns lite overkligt att ramla tillbaka in i vardagen igen efter denna otroliga vecka! Önskar att jag fått vila lite mer idag, men icke! Förutom att jag fått sova ut så har jag inte fått sitta i solen nej. Min man fyller ju år idag,så det var bara att ge sig iväg till Kista centrum och köpa present! Ett par nya Levis jeans stod på önskelistan,så efter ett par turer i olika butiker så hittade jag ett par! Sen skulle middagsmat inhandlas och lagas, en sång bytas ut på jympapasset innan det började kl 18, och jag hann precis! Så nu finns Danmarks vinnarlåt på mitt pass! Någon röst har jag knappt efter allt hojtande i Malmö,men som tur var har vi ju headset, så jag kunde kraxa fram lite rop under passet. Nu har maken firats, och jag har äntligen duschat och se,klockan är 23!....My God! På baksidan frodas gräsmattan och maskrosorna. Utemöblerna står under presenningen ännu. Inga uteblommor inhandlade ännu...tja, ska nog hinna med det också! Har också förberett för en paj som ska med till knytkalaset i morgon vid lunchtid. Vår nattgrupp ska träffas i Åkersberga. När får jag vila??!!!!

8 kommentarer:

Rantamor sa...

Du ser verkligen ut att ha fullt upp, så var rädd om dig du måste ta hand om dig ordentligt och låta kroppen vila lite.
Förresten hur blev det med sonen har han kommit hem ännu ???

Tjingelingen från Rantamor.

Kicki sa...

Jag förstår att du är trött efter den veckan! Blommor hinner du med och ogräsen likaså, skicka mannen vettja!;) Kram

Anna sa...

Att du orkar? men har man kul så får man energi :)
De andra står ju kvar så stressa inte!

Ama de casa sa...

Måste ha varit en HELT UNDERBAR vecka!
:-)

Anni sa...

Men va, har inte maken skött hemmet när du varit borta? ;-)

BP sa...

Ingen rast och ingen ro! Full rulle som alltid hos dig, men jag tror att du gillar det. Du njuter av livet och prioriterar ner dina måsten. Helt perfekt inställning!

Susjos sa...

Haha Anni, ja, det kunde man tycka! Tyvärr har det varit städdagar på landet , så han har tillbringat tid där och fixat istället. Men han hade fixat middag till mej när jag kom hem i söndags- så skönt!!!

Shamrock sa...

Kusin Vitamin och du?! Och nästa år är det ju i Danmark och det är ganska nära, då blir det väl en tur till stora ESC då med?