måndag 6 maj 2013

Ledig varm måndag och redan ångest för morgondagens upp i ottan


Sedär, lite foton från gårdagens manifestation där jag fastnade på bild. Härligt ledig idag efter helgens fester, det behövdes! Började äntligen pyssla lite i vår lilla trädgård, det behövdes! Och ändå hann jag inte ta fram utemöblerna,mer än jag tvättade två av utestolarna! Syster kom på besök och vi kunde sitta ute i solen. Var dock tvungen att åka till bilverkstan och visa upp min röda lampa som lyser på instrumentbrädan (inte oljelampan dock!) och bara felsökningen skulle kosta 900kr, så nu måste den lämnas in ganska snart-för den ska snart besiktas! Puh! Ett jympapass senare är jag hemma igen, och jag har redan ångest för morgondagen då jag ska upp tidigt för en handledardag på sjukhuset som börjar kl 08...hur ska jag komma upp och vara på plats så tidigt? Smartast är också att åka kollektivt så man inte blir sittandes i bilköer...

3 kommentarer:

BP sa...

Hade ungefär dina tankar imorse då jag dödstrött som en zombie stapplade mot busshållplatsen. Visst kommer man upp - frågan är bara i vilket tillstånd.
Jag åker kollektivt, men imorse var det hell om earth på E18. Tog 90 minuter till jobbet jämfört med normal ungefär 45 min.

fialia sa...

Bra att ni orkar kämpa!!!!!!
Jag började SJU!!!!! på morgonen i går, helt slut i går kväll.
ha de Fia

Mallan sa...

Du är en riktig linslus och fastnar på bild både här och där :-)