tisdag 16 juli 2013

April april?

Börjar ju jobba kl 21.15, och redan kl 21.26 kom barn nr 1 till världen med lite hjälp av en sugklocka. Sen var det full fart hela natten. Kl. 02.59 kom barn nr 2, och kl 05.33 fick jag hjälpa barn nr 3 till världen. Inte undra på att jag var snurrig när jag meddelade ett av paren under natten att de fått barn den 16 April !!! Pappan rättade mig genast och sa att nu var det väl ändå i juli månad?!  Ack ja...så det kan bli,haha! En av kollegorna träffade jag först på morgonkvisten, vi båda hade haft fullt upp hela natten.
Konstigt var det att jag vaknade redan kl 12 idag och kunde inte somna om, efter en timme gick jag upp och gjorde frukost-men var trött,så ut i solljuset ville jag inte. Det blev frukost i sängen och så småningom somnade jag om en stund. Efter lite linssoppa till middag igen så gör jag mej redo för natt nr 2.

5 kommentarer:

JaanaM. sa...

Åh. Så snurrigt det kan bli. Önskar att ni fick mer resurser och inte behöva slita så. Kram

Mallan sa...

Amen åh, trötta,snurriga då :-) Kram

BP sa...

Så du solde inte idag. Det gjorde jag och slocknade efter 5 sekunder;-)

Anonym sa...

Det måste kännas väldigt skönt att hjälpa små varelser ut i "the real world". Beundrar er som håller er vakna om nätterna. Babies har ju ingen aning om, vilket tid på dygnet det är. Det är dom som bestämmer.
Ruth i Virginia

ettstenkast sa...

Ni barnmorskor är helt fantastiska!

Nu verkar det inte ha varit lika hårt åtskruvat för er 02, 03 och 08 som det är idag, men de tjejer (och en man) som hjälpt mina barn till världen har varit heeeelt underbara. Även vid 00.37, 01.34 och 05.55!

Kram