tisdag 2 juli 2013

En vanlig natt

.
 4 kvinnor fick vi hänvisa till andra sjukhus i natt. Tre par barnmorskor/usk hade hela natten minst två kvinnor var,de flesta i aktivt värkarbete. 5 barn såg dagens ljus under natten. Så kommer hela sommaren se ut. Och i natt var en rimlig natt trots allt,det kunde vara värre! Nu snart dags för natt nr 2. Matbilden är från helgen, en god vegetarisk rätt från Linas matkasse : Gnocchi Puttanesca style!  Kanske nåt att göra på torsdag då det blir en liten middagsbjudning här hemma. Och i morgon , om jag orkar, så åker jag in till stan på AW träff med andra bloggare! Spännande va?! Kommer ni? Kolla in Cissi Springer

9 kommentarer:

BP sa...

Man borde väl tipsa föräldrarna om att det inte är någon bra ide att göra barn i november, om de inte kan räkna ut det själva alltså;-)
Om du gillar Puttanesca så bara måste du besöka l'Incontro vid Vanadisplan en lunch. Deras spaghetti Puttanesca är en våt dröm.

Blåklinten sa...

Låter kul med bloggträff men det blir lite för långt att åka.
Om du går så hoppas jag att du/ni får det trevligt.
Ha det!

cissispringer sa...

Ja!!! Sov gott och kom in! Det vore så roligt att träffa dig!
Kram!

Tove Kungsholmen sa...

Vansinnigt! Men BP ovan hade ju en bra lösning, fördela liggandet bättre över året. Eller efter semestrarna iaf!

Vero sa...

Vår mc sitter vi rätt skönt på men efter en timma så behöver man räta på sig i vilket fall som helst, oavsett mc antar jag. Det sätter sig i ryggen efter skumpande och man sjunker liksom ihop. Men det är härligt att komma lite närmare naturen - OM det är fint väder. :)

Vi kan tyvärr inte få Linas Matkasse här ute hos oss, så jag får gott och väl låta fantasin flöda och inhandla allt som behövs och sen står man där utan det viktigaste. Hihi. Som vanligt.

Mallan sa...

Vad roligt med bloggträff :-) Hoppas inte det föds så många barn i december, jag får nog panik om jag hänvisas någon annanstans!

Eva sa...

Ser gott ut!

Kram

Fröken Blund sa...

det var så himlens kul att träffa dig idag!!! Tack för en jättetrevlig kväll, va modiga vi var och vad bra det blev! nu hamnar du i mitt nyhetsflöde pronto, så att jag kan följa dig lite mer!
stor kram!!!

Mayskornet sa...

Åh. Kan du inte skicka receptet? Kraftmaya@gmail.com