fredag 12 juli 2013

Singelnattens lov

 Jag vet att jag lade in två nattpass denna vecka på mitt önskeschema, men onsdag natten blev flyttad fram till augusti då jag har en del hästpass framför mej. Men i natt var det skönt att veta att det bara var en singelnatt! Lite stökigt när vi kom igår kväll, men sen lugnande det ner sig och det blev en bra natt. Solen sken när jag vaknade, jag och maken laddade för lite grillning och en god drink. (se recept från Linas, fast vi grillade kycklingfilé istället) Älskar ugnsrostad sötpotatis och den goda chilisalsan!!!
 Kris som vi har på jobbet så har bonus utgått för dem som går in och jobbar extra i sommar. 1500kr för ett nattpass och 1000kr för ett dagpass. Jag tycker att 13 nattpass räcker för mej i juli, så jag har valt att ta ett bonuspass på dagtid! (Galet att vi räddar arbetsgivaren varje sommar med att ta extrapass, vi har redan fått lägga in ett extra helgpass i sommar för att vi ska få ha två semesterperioder och inte tre perioder!) Så på söndag så ska jag jobba ett mellanpass på jobbet kl 10-18 ( som nattarbetare tar man inte gärna ett morgon pass kl 07..) och då får jag utöver bonuspengen lite kvalificerad övertid, helt okey...
Nu har jag en hel ledig lördag framför mej! Hoppas på en härlig dag på Fjäderholmarna, och blundar för alla glada "status" på facebook som berättar att de går på semester idag!

2 kommentarer:

Mallan sa...

Oj, det är då ingen dålig bonus! Men det tar ju på er lediga tid, ni behöver ju vila ni med.....

BP sa...

Oooops, nu gick jg iofs också på semester idag;-) Men om man pallar (= är van vid) alla nattpass och ett slags skiftarbete så får man ju mycket för det.

Svärfar jobbade skift i åratal och han älskade den "rytmen".

Det är nog en vanesak antar jag, men jag vet inte. Jag är ju en kontorsråtta - du vet: from 9 to 5;-)