söndag 21 juli 2013

Så roligt med tacksamma patienter!

Så glad man blir för en chokladask och uppmuntrande ord på ett kort när man kom till jobbet igår. Kan behövas när man har tre veckor kvar att jobba innan semestern (gud va jag tjatar!).
Sovit gott i ett mörkt svalt sovrum. Sedan intagit kaffe i solstolen lyssnandes på Sarah Dawn Finers sommarprat,som jag verkligen gillade! Nu kör vi en natt till...

6 kommentarer:

Mallan sa...

Åh vad roligt att få! :-)

Rantamor sa...

Klart du ska ha ett kort med all den uppmuntran du kan få,
du gör ett underbart jobb, och du har en härlig semester att se fram emot...

Tjingelingen...

Susanne sa...

Underbart med uppskattning.

BP sa...

Ja detta tack är du väl värd!!!!
Jag köpte också en chokladask till personalen på Ds hjärtklinik när maken fick sitt hjärtflimmer och omhändertogs på ett fantastiskt sätt. Sjukhuspersonal gör sig verkligen förtjänt av ett tack då och då, helst dagligen!

Anonym sa...

När jag föddes, för typ megalänge sedan, så gav pappa en flaska bubbel till de som var med vid förlossningen. Han gjorde lika vid lillebror, och -systers ankomster till världen.

Även om det är lite kontroversiellt med alkohol som present, så kunde inte vi låta bli, utan har faktiskt lämnat över en flaska till ansvarig barnmorska och en till "teamet" vid varje barns ankomst.

Vad skulle vi gjort utan dina kollegor?? Min 3:a höll på att göra entre i hissen, och det hade inte varit det roligaste..

Helga sa...

Åh, så kul! Det är en sån sak jag ångrar att jag inte gjorde när vi fick våra barn...