söndag 14 juli 2013

Bonuspengar och nudlar

Det är inte ofta jag är inne på jobbet och jobbar dagtid, men när det lockas med bonuspengar så gör även jag undantag! Så idag gjorde jag ett extrapass (och eftersom det är söndag får jag även kvalificerad övertidsersättning) mellan kl. 10-18. Med för lite sömn i kroppen blev det en lång dag, så glad blev jag när det kom ett sms från min man som berättade att middagen stod i ugnen.
Och det gjorde den som ni ser! Goda nudlar med biff, kyckling och räkor från Thai restaurangen -smakade mums när jag kom hem ikväll. Inatt hoppas jag få sova gott för omväxlings skull...

6 kommentarer:

Hovdamen sa...

Det låter tufft, jobba både dag o natt. Hoppas att du får lite semester snart!

Anonym sa...

Hoppas maten smakade och att du får sova gott.
Kram Cissi

BP sa...

Ja den måltiden var du väl värd!!! Å han ställer hela woken i ugnen, det var nytt för mig. Själv hade jag mikrat det hela, för att jag skulle vara rädd att förpackningarna skulle fatta eld i ugnen.
Tänk vad man lär sig av en smart make till Susjos;-)

Kicki sa...

Kanske kommer ätpinnar som present?;)

Wikers Liv sa...

Så mysigt att få middagen färdigserverad när man kommer hem från ett extrapass! Det är man värd då!
Hittade hit via ett kommentarsfält där jag såg att du ätit rökta räkor på Fjäderholmarna... Jag ÄLSKAR Fjäderholmarna och blev lite nyfiken på vem du var ;)
Trevlig blogg har du, och visst är det väl typiskt att man ibland glömmer sin iphone, när man behöver den som bäst ;)
Vi var förresten till Fjäderholmarna en lördag för ett par veckor sedan. Lika mycket folk då. Vi "hoppade över" flera färjor hem för att vi inte ville stå i kön.... ;)
/Maria

Helga sa...

Hahaha... smart man du har... Min brukar också köpa takeaway och säger sen:

- Ja så har man lagat maten igen.