torsdag 21 november 2013

BB Stockholm

Nu ska jag berätta vad jag gjorde i söndags. Jag hospiterade på en annan förlossningsklinik : BB Stockholm! Men jag har inte sökt jobb där ännu, avvaktar och ser vad som händer inom landstinget, trots att BB Stockholm betalar bra. Det var en spännande upplevelse, kul att se hur det kan vara på en annan klinik. Flera av mina kollegor börjar jobba där. Det rörs om ordentligt i grytan nu när BB Sophia ska öppna i vår! Även där börjar en hel del att jobba från min klinik. Senast idag fick jag veta att två kollegor till har sagt upp sig, men de går till andra kliniker. Jösses, hur ska detta sluta?
Idag har jag varit ledig, denna väldigt gråa regniga torsdag. Handla mat och ett besök på F&S bidde det.

3 kommentarer:

BP sa...

Det är bra att duser om ditt hus! Pengar är visserligen inte allt, men ni förtjänar faktiskt både en bra lön och bättre villkor som ni kämåat för så länge.
Du verkar vara lite kluven inför en flytt... Jag menar hur ska KS klara förlossningsavdelningen om alla sticker någon annanstans?
Kan ju vara ett bra "påtryckningsmedel" för dig iofs, men åt andra sidan kommer dina villkor ju försämras rejält om ni är underbemannade. Så även om du kommer att få en rejäl löneförhöjning kommer du attfå jobba ihjäl dig.
Det där blir inget lätt beslut för dig ser jag.
Spännande att se vad du gör!

Ett stenkast sa...

Nu är det visserligen 5 år sedan jag senast var på BB Sthlm, men alla mina 3 är födda där, och jag har bara gott att säga om vår upplevelse. Ettan var nästan premiärbaby där (nåja, någon månad hade det varit öppet..).

Kan ju vara spännande med lite miljöomväxling?!

Ullebulle sa...

Ja vilken rockad det är…. Du man fött klart… ;-)