måndag 4 november 2013

Så mycket bättre 2013

Sent i går kväll såg jag "Så mycket bättre" på Tv4play, och jag blir så glatt överraskad av Agnes härliga version även denna gång! "Bo Kaspers orkester" har jag sent upptäckt, köpte deras samlings cd för några år sedan, och den har gått varm i bilen. Har flera favoriter, men "Vi kommer aldrig att dö" är nog en av storfavoriterna. Här kan ni  lyssna till Agnes version av "Allt ljus på mej".   Musik är verkligen en underbar del av livet! Var väldigt trött ikväll när jag körde till jympan, trots otroligt många timmars sömn (med hjälp av tablett i natt)..kanske därför jag var så trött?!  Men, gudskelov, blev jag -som vanligt- fantastiskt pigg och glad efter jympan! Hurra för musik och rörelseglädje!!!

9 kommentarer:

Anna sa...

Jag måste erkänna att jag blev positivt överraskad av hela programmet i lördags. Trodde nog inte att dom skulle göra låtarna (över lag) så bra. :)

Och ja, 17,5 dagar kvar tills jag hoppar på flyget till Thailand. :)

BP sa...

Jag är ju tondöv så jag går miste om de flesta musikprogram. Är glad att du njuter av musik som du gör. Å i det här novemberrusket är det ju bästa medicinen:-)

Helga sa...

Tack för att du påminde mig. Vi var på fest i lördags så jag missade programmet. Idag har jag tid över så nu ska jag kolla på play...

rundarocksaenform sa...

Jag har missat avsnitten hittills.... *skäms lite* :-O

Ama de casa sa...

Jag gillar också Agnes versioner bäst hittills. Tror jag - för Lill är ju alltid Lill... :-)

Anni sa...

Det bästa med programmen är att de spelas in i en värld jag kan utan och innan. Det är lite kul att se artisterna på "min" strand och "min" soptipp ;-)

Home2tiny sa...

Är också väldigt positiv överraskad av årets artister. Bo Kaspers har alltid varit en favorit, men Agnes växer.....kramisar Tina

Blåklinten sa...

Visst är det ett bra program!
Och vad skulle vi göra utan musik??
Jag älskar musik. Tycker också att Agnes varit bäst hittills men jag tror jag gillar Ken mer o mer för varje avsnitt, sicken skön kille, hade aldrig hört talats om honom innan.

Shamrock sa...

Jag gillar den programserien