torsdag 14 november 2013

Lite jobb på det här...

Ja, nu när jag varit ledig så länge och uppe på nätterna-så var det lite svårt när klockan ringde vid 10.30 tiden att gå upp och förbereda sig för att vara på jobbet vid 13-tiden (att hitta parkering vid Karolinska dagtid, det är en en pärs för sig!) för att ännu en gång instruera vid teamträning. Nu har jag hunnit hem,lagat och ätit middag,och strax dags att åka in för att jobba i natt, det var ett tag sedan nu :)

7 kommentarer:

BP sa...

Med andra ord lider du av jetlag, trots att du inte flugit någonstans. Att hitta parkering på Karo är en omöjlighet. Arbetsgivaren borde betala taxiresor till er!
Så du är lärare/instruktör! WOW!

Anna sa...

Förstår att det var slitigt att gå upp. Jag blev inringd på en extra natt i natt och känner på mig att dagen i morgon kommer att sovas bort. :)

Kattiiiiss sa...

Hoppas att du hittade en parkering till slut. Vet när jag ska min behandling varje månad på "mitt" sjukhus. Omöjligt med parkeringar :-(

trevlig helg
Kram K

Helga sa...

Det är tufft med skiftgång. Man blir lite crazy i hövve helt klart!

Rantamor sa...

Hoppas att det ordnar till sig med dina jobbartider.
Skulle vara konstigt att jobba natt, när jag jobbade var det alltid dagtid, men hade väninnor som jobbade natt och många av dom tvingades sluta för att inte bränna ut sig.
Va rädd om dig.

Ha en finfin helg hälsar Rantamor.

En plats i solen sa...

Längtar med efter ledigt, får se om det blir vila i helgen, eller bara sorg!

Besökte karolinska när jag bodde i stockholm, fick jättebra hjälp :)

En plats i solen sa...

Ja det var kul att du knep kommentar 2000 :)

Ja, jag kände jag behövde få ut det, även om sorg kanske inte passar en fredags kväll! :) Åh vad synd du missar både myset och fotbollen, men du kan säkert glädja en och annan på jobbet.