söndag 1 december 2013

Boa-provning,pizzakväll och adventsfika i stan

Igår hade vi middag här hemma för goda vänner,  deras barn var förstås också med, och jag fick låna 10-åringens lila boa! Det var minsann ESC final igår kväll visade det sig, för juniorer!
Vi bjöd på hembakad pizza och glögg...!
Idag tändes det första ljuset till frukosten, fick ett sms om vi ville följa med kompisar in till stan och promenera lite och fika på Djurgården...
...sagt och gjort, i ett blåsigt men inte så kallt Stockholm så tog vi en promenad på Djurgården och hamnade på Melody Hotell, vägg i vägg med ABBA museet...och myste med adventsfika...
En härlig avslutning på denna helg och min lediga vecka, nu stundar igen en tuff jobbvecka,men det ska väl gå det också :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Mums vad pizzan ser god ut. Själv har jag fastedag idag :(

Kicki sa...

Tack så mycket för svaret :) Brukar säga att för min del funkar lite vilja och mycket värkstimulerande samt "hot" om sugklocka, båda ungarna har jag i all envishet tryckt ut på allra sista värken innan sugklockan skulle läggas ;) Ut kommer de ju, på ett eller annat sätt, men hade varit kul att få uppleva en förlossning där barnet kommer ut "som vanligt" bara för att ha något att jämföra med. Nåja, bara att vänta och se :) Titta gärna in på min blogg då och då, jag är hos dig på besök titt som tätt och följer både vardag och spännande arbete. Ha en bra jobbvecka!

Kicki sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
BP sa...

Perfekt uppladdning inför jobbveckan ju! Å klänningen du har på dig är skitsnygg. Desigual?

Anni sa...

Nu har du ju fått mig att snöa in på youtubeklippen. Gillar ju Peter skarpt också!

Men i butiken är jag inte mer före jul, desto mer blir det i januari-februari. Vi lär nog ses ;-)

Home2tiny sa...

Perfekt avslut på helgen. Hemmagjord pizza är bara bäst. Kramisar Tina