tisdag 17 december 2013

Uppskattning och upprördhet...

Vi teamtränare fick en liten julklapp (av vår teamledare som förutom att vara just vår teamledare också "levererade" prinsessan Estelle den där speciella natten som jag också råkade vara på plats) som tack för våra "tjänster" i höst. Alltid kul med lite uppskattning. Annars sjuder det på jobbet av upprörda känslor då fler och fler säger upp sig på jobbet för att gå till den nya kliniken, och andra kliniker som lockar med högre löner. Vi som funderar på att vara kvar behöver få veta vad vår klinik tänker göra för att behålla oss...

7 kommentarer:

Shamrock sa...

Tyvärr brukar man inte få något bra erbjudande för att stanna kvar... Men jag håller tummarna för att ni får det

JaanaM. sa...

Tråkigt att det är upprörda känslor på jobbet. Kram

Anki sa...

Hoppas verkligen för er, deras och framförallt för alla blivande mammors- pappors och bebisars skull att de verkligen anstränger sig för att få behålla er!!

Kram <3

BP sa...

WOW! Att träffa Estelle-leverantören och dig som var "vittne" hade varit coolt.
Förstår inte riktigt hur ledningen på KS funkar. Ja, den funkar inte alls ser jag. NKS lovordas ju redan nu, innan den ens är klart. Robotar ska visst sköta sängtransporten mellan avdelningarna bland annat. Jaha! Och???!!!!
Skulle hellre vilja veta vad den s k ledningen gör åt ert öde.
Om jag vore er så skulle jag ta reda på vilka löner barnmorskorna tjänar på det nya stället. Å så skulle jag kräva lika mycket. Är ni många med samma krav så bör det gå vägen.
Önskar dig Lycka till från hela mitt hjärta! Ni är värda vettiga förhållanden och en BRA lön!

Ting sa...

Hoppas att ni får ett kanonerbjudande! Det är ni värda!

Helga sa...

De borde komma med ett bra motbud nu så inte alla sticker!

Singelmamman sa...

Att stanna kvar är tydligen inget som någon arbetsgivare strävar efter. Märker samma hos mig. Alla som går någon annanstans får högre lön, vi som stannar kvar får veta att vi kräver för mycket...