torsdag 12 december 2013

Varning för starka bilder!

Ja, inte den här bilden då, den är tagen i NYC Top of the rock, när vi var där förra våren, och jag längtar tillbaka!


Men den här! Var hos audiologen igår och kollade min hörsel. Hon såg något i hö öra som såg ut som en vaxpropp,men det såg lite konstigt ut tyckte hon, och rekommenderade att jag skulle gå till vårdcentralen. Men jag köpte revaxör i stället och när jag sedan skulle spola örat kom detta ut!Fick en mindre chock innan jag insåg att det är en del av en hörselpropp...som jag brukar använda när jag tränar-se bild nedan!!!! Men inte hör jag något bättre för det,fast jag fick ut denna, haha!!!

Den här bilden har jag snott på nätet...


Slutar med en trevligare bild på dagens bak, de lussekatter jag bakade till första advent är slut...jag och yngsta sonen är mycket förtjusta i dem. Så nu fick det bli en omgång till! De räcker över lucia i alla fall :)

4 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Ojojoj snacka om fynd när du rotar runt i örat lite! Hoppas att det löser sig med hörseln! Resor det fixar du strax ska du se!

BP sa...

Coolt! En limegrön vaxpropp:-)
Tyckte den såg väldigt aptitligt ut jämfört med mina bruna varianter som sköterskan får plocka ut ur mina öron vart femte år eller så;-)

Home2tiny sa...

Lite läskigt att saker trillar ur öronen....fick själv in ett mal en gång i örat, som läkaren inte hittade o efter någon vecka eller två trillade en otrevlig sak ur örat på mig, urk dödsäckligt. Ha en skön helg vännen. Kramisar Tina

Helga sa...

Oj, det var ju lite läskigt!! Tur att du kunde få ut den själv.

Vilka fina lussekatter du gjort! Har inte fått nån just idag men har ju gjort några hemma som jag kan smaka när arbetsperioden är slut på måndag.