lördag 28 juni 2014

Besiktning av det ena och det andra...

Inte en enda bil stod och väntade på att att bli besiktad idag när jag kom till Bilprovningen, torr i munnen och handsvett hade jag.  Gillar verkligen inte att besikta bilen! Sa till maken att han fick vara beredd att hämta mej om jag fick körförbud! (försökte även muta honom att han väl kunde åka och besikta min bil...) Höll andan att den röda lampan inte skulle börja lysa under vägen till bilprovningen, vi har ju inte åtgärdat den där bilbältesdragarlampan som ju lyser lite då och då. Satt som på nålar när han gick igenom min bil,vet nämligen också att mina sommardäck är väldigt nerslitna ( fått veta av min man som tycker att jag borde köpa nya däck!) och när han-bilbesiktningsmannen- vinkade till mej vid kassan sen så sa han ingenting utan bara väntade på att "kvittot" skulle skrivas ut..jag höll andan! Försökte skoja till det om att det var bra att de hade öppet på lördagar, men han muttrade till svar "inte länge till"- det var en kvart kvar till stängningsdags. Sen gav han mej kvittot och sa att det här var inga konstigheter, tack och hej!  Gissa om jag flög på moln tillbaka till min lilla röda pärla till bil!!!!!  Det gjorde min dag!

Något som sen inte gjorde min dag var provhytten på H&M- besiktningen av mej där inne...suck, och inga kläder passade....hur ska det här gå?! Finns det någon vass i Grekland?!  Hittade en klänning som passade till slut, men som passar mer till dopet vi ska på i morgon! Fyndet idag blev ett par flip-flop, som hade kostat 99kr och nu var gömda långt in i skobutiken och nersatta till 49kr, inte sån åtgång av dem denna kyliga,regniga sommar!


7 kommentarer:

BP sa...

Stort grattis till att du - eller bilen - gick igenom bilprovningen. Ett helt år till med andra ord - å jag känner väl igen dina känslor...

Å du - inte trodde jag att du shoppade hos H&M. Där har jag då aldrig hittat nå't som passat min (konstiga) kropp. Har fått tips om Monki i Gallerian. Har kollat å de har suveränt coola plagg- iofs för betydligt yngre tjejer än oss;-), men jag tände direkt Testa och köp. Det har även ryktats om att Monki ägs av H&M, men det ska jag då inte tro - ja priserna då kanske..

Vad gäller fotbollen så höll jag på Chile, precis som du. Grät nästan är sista straffen missades. Ok, för festen där var det ju bra, men rättvist var det inte.

Kul däremot att mina nya kelgrisar - Colombia - slog Uruguay utan vampyren. Å nu håller jag på James Rodriguez & Co. mot Brasilien i kvarten.

Å nu går jag å lägger mig;-)

Hovdamen Yoyce sa...

Nu har vi faktiskt en rätt ny bil för en gångs skull men jag kom ändå på mig med att sitta som på nålar utanför sist den skulle besiktas. Jag är van vid gamla bilar. Sen insåg jag att jag BEHÖVER faktiskt inte vara orolig.

Det där med provrum är inte skoj men det borde väl inte vara några problem för dig? Du ser ju hur vältränad ut som helst.

JaanaM. sa...

Skönt att bilen gick igenom. Något annat för den bilen jag har...

Sus sa...

Phu! Jag avskyr att besikta jag med! Nu har vi bara en bil och Hjärtat sköter det där =)

Jag hade alltid skruttiga bilar förut. Vår bil är så ny att den ännu inte behöver dit..Men snart så.

Ama de casa sa...

GRATTIS till besiktningen! Vår bil klarade sig också och har två "friår" till. Men vi måste nog också köpa nya däck snart...

Fina skor - men såna där mellantåisar får jag alltid skavsår av. Tror jag. Det var länge sen jag köpte såna nu :-)

Susanne sa...

Avskyr att prova kläder i provrum, det blir liksom aldrig bra ;)

Cissi sa...

Att besikta bilen är ett svettmoment helt klart. Precis som att prova kläder i provhytt!