söndag 1 juni 2014

Busy doing nothing


En mycket trött susjos idag efter 3 nattpass och kanske mest efter festen igår?  Inte gjort många knop idag, förvånat nog har maken åkt till F&S,men inte jag! Lite dåligt med sömn i natt, men det tar jag igen nu på mina lediga dagar. Kaprifolen doftar så gott nu på vår lilla tomt, och jo, det ligger en strumpa på förrådstaket!?

5 kommentarer:

Life of Johanna sa...

Låter skönt meden lugn dag :)

Kul du hitta till min blogg, välkommen tillbaka :)

BP sa...

Förstår att du är mosig efter tre nattpass. Å idag var ju äntligen en dag då man kunde vara busy doing nothing. Det gjorde jag, trots att jag inte haft tre nattpass plus fest i kroppen;-)

Anitas Malta sa...

Haha.. "Busy doing nothing" var makens favoritlåt när det skulle tävlas om vilka som skulle få delta i ESC. Har helt glömt bort låten tills nu.

Kul för att du är inne och kikar hos mig ibland. Vill att du ska veta att jag uppskattar dina kommentarer och hoppas sonen din trivs här på ön. Nu börjar det ju dessutom blir varmt och varmare blir det.

Efter tre nattpass och en fest skulle jag nog också hoppat över F&S. Nu finns de inte här men jag var en flitig deltagare när jag bodde i Stockholm. Bye Bye from Sunny Malta !! ...en strumpa på förrådstaket... ?? ;-)

BP sa...

Svar: Var inne på att vara på Friends ikväll, men eftersom jag är på vift ganska ofta nästa vecka så avstod jag och sitter i soffan i stället;-) Har liksom inte din energi som aldrig verkar sina...

Ama de casa sa...

Skönt att ta det lugnt också :-)

Men ååååå... NÄR börjar schlagern om? ;-)