tisdag 10 juni 2014

Svettig jogging och Beckham!

Efter 5,58km jogging var jag så röd i ansiktet i denna värme (trots att jag väntade till sen eftermiddag att springa), så jag får göra om min "selfie efter jogging" till en svartvit bild!
Men en underbar ledig tisdag i solen, solat och läst. Avbokade bilbesiktningen, bilen fortfarande på verkstan. Körförbud blir det inte förrän den 1 juli, så jag har ju flera flera dagar på mej att fixa bilen...ehhhh!!!!!
Min man har stukat foten, så tur i oturen kan jag använda vår stora bil i morgon när jag ska in till jobbet på dagtid för teamträning, och sen jobba igen på natten. Men nu börjar nedräkningen mot semestern. 4 nattpass kvar!

Just nu har jag fastnat framför Tv-programmet "Beckham i Brasilien". Jag har aldrig haft nån känsla för han Beckham förutom att han är en bra (och snygg) fotbollsspelare. Men nu blir jag imponerad av hans ödmjukhet och humor, jättekul! Hittade den här gamla fotot på honom, och tittar ni noga så finns jag också med!!! Hihi!!!

6 kommentarer:

BP sa...

En högröd Susjos hade ju varit kul att se på bloggen;-)
Missade Beckham efter andra delen av Bronshjältarna, men ska kolla på svt24.
Jag har alltid gillat honom (och hans underbara frisparkar). Han är inte särskilt bright, ville bara spela fotboll och gifta sig med sin Posh och få barn som han ville spela fotboll med.
Är helt säker på att han avskyr all jippo-uppmärksamhet och alla events som inte har med fotboll att göra.

Men sedan såg jag trailern till det här programmet och tände direkt... så ska kolla på svt24.

Blåklinten sa...

Ha ha ha, den var bra. Sitt eget fejs på Beckhams kropp. Jo jo!

Susjos sa...

BP jag såg också Bronshjältarna , och tårarna rann när Ravelli tog den där straffen!!! Och du kommer inte att bli besviken på programmet om Beckham !! :)

Rund är också en form! sa...

Högröda svettbilder, får man bjuda på! ;-)

Kram M

Anonym sa...

Han har varit min favorit i många, många år.

Anni sa...

Visst var det ett bra program även om det inte var så djuplodande. Han hann knappt in i djungeln ;-)
Men, det var intressant att försöka sätta sig in i hur en sådan megakändis har det, att höra hur ödmjuk han är och vilken sanslös kärlek han hyser för fru och barn!