måndag 16 juni 2014

Ny vecka...

Där borta vid stenen på Skogskyrkogården i Falun ligger lilla mamma, kärleksörten växer så det knakar! Det är så rofyllt däruppe.
Tog in pioner igår kväll, och det var en ljuvlig doft i köket i morse!
Sista arbetsveckan innan semestern, och kom just på att tiden är knapp med allt som ska förberedas! Lagra posten. Ta ut mer medicin till Maja, syster fyller år och måste uppvaktas innan midsommar. Huset behöver städas, och tusen saker till! Ikväll var det dags för sista jympapasset innan semestern- och det var visst fler som redan gått på semester (eller ville se fotbollsmatchen Tyskland-Portugal?) för det var endast 5 motionärer som kom ikväll, men vi körde ändå!  Ändrade bilbesiktningstiden för 3dje (!) gången- då min käre man ändrat tid till i  morgon bitti (nåja kl 10.50) men i Solna!!!! Dit vill jag inte åka, jag ska också jobba i morgon kväll och bör ha sovmorgon. Och förresten så lyser den röda lampan i bilen igen...suck, den återställdes endast på verkstan, för min man tänkte att han kanske kan byta ut vad det nu va som måste bytas ut...och då fixa en begagnad del...! Men eftersom lampan varit släckt nu så har vi inte åtgärdat något...ack ja ack ja...dessa bilar!!!

3 kommentarer:

JaanaM. sa...

Härligt med semestern på g. Jag har ett par veckor till innan det blir lite ledigt.

Jag har ett, eller två pass kvar då att leda, om jag inte ska ta den 30. Uhu, tråkigt, men är ju trött på mitt pass, vila från den, och göra ett nytt! :)

BP sa...

Bilar precis som datorer ska bara funka, basta!
Tror inte de anmärker på en lampa! Lycka till nu och stressa inte för mycket!
Vilken utklassning av tyskarna, å vilken seger av USA!

Ama de casa sa...

Så fint det är där hos lilla mamsen.

Ojsan - fullt upp nu då? Kan ni inte bara skruva ur den där röda lampan innan besiktningen? ;-)
Nejdå. Hoppas det ordnar sig med den och att det inte blir alltför stort hål i plånboken.