torsdag 24 november 2016

En galen dag

Vaknade redan kl 08, jag som borde sova längre då jag ska jobba i natt. Åkte till banken så att de kunde göra kopior på överlåtelseavtalen på vår nya borätt, snabbt ordnades också en tid på eftermiddagen,så att vår kontakt på banken skulle hinna fixa med alla lånepapper (handpenningen ska in på tisdag), och jag fick ringa hem maken från hans jobb på eftermiddagen. Hann med att handla lite mat och åka till Sörab med en hel massa blomkrukor som skulle slängas ( varför spar man så många krukor?). Sen har här plockats och städats inför mäklarens besök i morgon då han ska värdera vårt radhus....puh! La ut våra Höganäs muggar med tillhörande kanna (som har en skada under pipen) för försäljning på en facebooksida, eftersom vi aldrig använder dessa..och nu måste många grejor slängas eller säljas! Ikväll kom en tjej och köpte dem, härligt! Vilade en kort stund i kväll,men det var svårt att sova.
Nu måste jag skynda mot jobbet! Tack för alla "grattisar" ,det värmer!

8 kommentarer:

Comsi comsa sa...


Spänning i luften... :)

Stor kram ❤

Rantamor sa...

Hoppas på en bra natt för dig.

Kram Rantamor.

Ditte sa...

Mycket som rör sig nu i ditt huvud och lika bra att sätta i gång direkt.
Att sömnen nu blir lidande ett tag är nog bara att konstatera.
Bra att du har börjat sälja av saker för nu är du i gång och har farten uppe.
Sömnen kommer nog tillbaka.
Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram!

Gerd ♥ sa...

Nu snurrar det, och det är ju roliga saker som piggar upp.
Vad bra att du tog tag i det hela direkt, ingen tid att förspilla, för rensas måste det.
Jag har själv rensat en 1,5 plans villa med källare och satt mig i en tvåa för 20 år sen. Det var rätt skönt, då.
Ha en go arbetsnatt och kram ♥

BP sa...

Alltså nu då... Allt på en gång å så fort allt går! Ska ni flytta ut ur huset om en vecka/månad och flytta in i den nya fina lägenheten före jul? Eller... Lägenheten har förresten precis rätt storlek för två personer. Helt rätt tänkt där:-)

Å vilket gyllene tillfälle att sälja/slänga allt man aldrig använder/behöver. Kan förresten tipsa om att göra sig av med betydligt mera än man egentligen tänkt sig: En kollega till mig flyttade från ett radhus till en brf med samma storlek som er. De trodde att de hade rensat sååååå mycket. Det hade de inte och fick inte plats med grejerna. Så de sålde efter flytten om man säger så...

Önskar dig en lugn natt som du troligen behöver mera än någonsin. Dina tankar kommer att vara någon helt annanstans såklart - i den underbara nya lägenheten:-)

PS. Du är som jag. Ska det vara action så ska det - NU!!! DS.

Ama de casa sa...

Mycket att stå i, så jag hoppas verkligen att natten har varit lugn så du inte blir helt utsliten!

Spännande, spännande... Jag håller med BP - gör er av med mer än ni tror ni behöver för att få plats. Trots att vi bara hade en personbil fylld (till bredden, visserligen) när vi flyttade ned så står det fortfarande ett par lådor i garaget märkta med "sånt som inte fick plats". Nu hade vi i och för sig en möblerad lägenhet som vi flyttade till, så jag tänker mer på saker och sånt. Möblerna gav vi bort.

Sen om du skulle ha gjort dig av med för mycket så kan ju inte det vara nåt problem? Med tanke på närheten till shopping, alltså... ;-)

znogge sa...

Spännande med en flytt men också mycket att ro iland!

Ha en bra fredag :D

Kram

Ami sa...

Oh, de där ljusgröna Höganäsmuggarna har vi i Sverige...och jag älskar att dricka ur dem!
Lycka till med allt nu :)
Kram