onsdag 23 november 2016

Forfarande i chock...


Visar bilder från "vår" nya lägenhets balkong...jag hoppas få lite sol på den, men vad jag förstod så är det förmiddagssol...då jag ju sover många gånger, men men ,man kan inte få allt!

Från det mindre sovrummet finns ett stort fönster ut mot balkongen.
Jag är fortfarande i chock, vad har vi gjort(fast det är himla kul!)? Hur snabbt gick inte detta?! Men ingen tid att fundera...idag dags för teamträning igen på jobbet, och sen direkt åka till Friskis för IW. Hann tömma en byrå i morse som ska slängas, och via appen TipTapp så kom en kille och hämtade den och ett par mattor i kväll för en hundring...han fortsätter vi att ha kontakt med, vi har ju en del som ska slängas! Banken behöver besökas för allt det ekonomiska, värdering av radhuset måste göras....tja, detta är väl bara början på ett par hektiska månader, och jag som har så mycket inbokat...

10 kommentarer:

Comsi comsa sa...


Så mycket roligt som händer, så mycket att tänka på. När är flytten?
Natti kram ❤

BP sa...

Förstår att det hela är helt surrealistiskt för dig/er. Men nu har ni slagit till. Så det är bara att ta "konsekvenserna". Ert var val måste ha varit väldigt spontant, vilket känns helt rätt. Kärlek vid första ögonkast liksom:-)
Det som jag tycker är dock en aningen konstigt är att dagens lägenheter ofta har balkongen "åt fel håll". Har två kollegor som köpte lägenhet nyligen som berättade samma sak. Men de slog till dom också. Ja, egentligen spelar ju balkongläget ingen roll när man jobbar då man ändå inte kan utnyttja balkongen under dagstid. Men när man är panschis spelar läget en avgörande roll kan jag säga;-)

Kolonilotta sa...

Läste igår men glömde att gratulera!
Stort grattis till nya lägenheten!!!
Och lycka till med försäljning och flytt! När får ni tillgång till den?
Kram

Kolonilotta sa...

Läste igår men glömde att gratulera!
Stort grattis till nya lägenheten!!!
Och lycka till med försäljning och flytt! När får ni tillgång till den?
Kram

Susanne sa...

Jag ska sälja mitt radhus om ca 1 år och flytta till en lägenhet, så jag ska verkligen följa ditt flyttande så jag vet hur jag ska göra ;)

Ama de casa sa...

Som jag sa tidigare, när man väl blivit "klar" med att bo i hus så är man. Lika bra att slå till när ett bra tillfälle öppnar sig, även om det går fort! :-)

Jag saknar inte huset (och framförallt inte trädgården) det allra minsta, sååå skönt att bo i lägenhet! Vår är bara 55 kvm och det räcker gott och väl. Speciellt skönt när det ska städas... :-)

Grattis än en gång!

Ami sa...

Det ser jättefint ut! Och jag tror det kommer att bli härligt att sitta där och njuta ljumma sommarkvällar :)
Kram

Ditte sa...

Jätteroligt! Och man kan ju inte få allt. Nu har du ju närheten till Stockholms hela utbud och granne med M. of S . Inte illa dte heller. Även nära jobbet.
Vi har sol från morgon till kväll på vår balkong och i lägenheten, men också markis, eftersom jag inte ska vistas direkt i solljus. Varmt blir det men nu vintertid är det extra fint med allt ljus, när det nu är fina dagar.
Viktigast att ni tyckte om lägenheten!
Den ser jättefin ut.
Förstår att det är mycket att ta tag i och att ni får ta tid på er att landa i det hela.
Kram!

House and Garden by Bia sa...

Här har man missat lite ;)
Kul att flytta till lägenhet...den såg fräsch ut !
Grattis till den !
Hoppas flytten går bra...det brukar ju vara ganska mycket att flytta, hehe...
Ha en fin weekend !
Kram bia

Gerd ♥ sa...

Verkligen GRATTIS! Det ser jättefint ut. Jag har balkong med morgon/förmiddag/lunchsol och det är jag så nöjd med. Inte lika stekhett som eftermiddagssol. Jag hade ju gärna velat haft runtom ;) men en kan inte få allt.

Jag har också fått en hörseltelefondosa nu. Bluetooth. Ska träna in den nu.

Trevlig torsdag och kram ♥