tisdag 8 november 2016

Vällingbybesök och tacksamhet för playkanalerna!

Snön är här, det positiva är att den lyser upp i alla fall!

Idag blev det ett besök till Vällingby för att hälsa på syster. Det blev en räkmacka på det anrika konditoriet Pallas.

Vällingby centrum har börjat att rusta för jul...


Så har den lediga dagen nr 1 gått, har hunnit med att se "Så mycket bättre" på tv4play och "Allt för Sverige" på svtplay, sån tur att de finns så man kan se programmen i efterskott. Nu ska jag försöka hinna med "Midnattssol" också!

5 kommentarer:

BP sa...

Tänk att jag har layoutat hur många artiklar som helst om Vällingby Centrum i "min" tidning på jobbet, men aldrig besökt centrumet. Dåligt av mig, helt klart!

Tål ju inte räkor, vilket jag många gånger gråter över. Å det är då ingen som gär mackor med kräftkärtor. Lika bra det, för jag skulle vilja ja dom handplockade, precis som dina räkor ser ut att vara.

Midnattssol - de senaste avsnittet var det absolut bästa... och märkligaste samtidigt. Tror du kommer att hålla med mig. svtplay är ett skänk från ovan, speciellt om programmen krockar.

Comsi comsa sa...


Så gott med en räkmacka, mums så sugen jag blev...

Kram på dig ❤

Susanne sa...

Jag är en dålig tv-tittar, så Play-kanalerna används flitigt av mig.
Ha en trevlig onsdag.

Ama de casa sa...

Mums vad goda räkmackorna ser ut! :-)

Jag har varit en del i Vällingby Centrum då Anders jobbade där och jag tog mig dit ifall vi skulle göra nåt efter jobbet. Lite dåligt för den "alternativ-motionen" som BP förespråkar, man kommer liksom inte undan fulväder så bra :-)

Ami sa...

Så gott det såg ut!
Och visst är det bra med TV Play :)
Kram