onsdag 8 november 2017

Onsdagssol

 Idag var det inte ett moln på himlen, underbart! Tog en Treo och gav mej ut på en joggingtur, men det var varmt, redan +26 grader i morse, men jag klagar inte! Joggade till parken som jag kände igen från tidigare resor, nostalgiskt! Stannade till och tog lite bilder. Så fint här! Sen blev det en underbar dag i solen med poolbad. Ikväll hittade vi till en fantastisk tapasrestaurang. Avslutar kvällen proppmätta i hotellbaren med en espresso och en whisky. Ännu en ljuvlig dag är tillända.


5 kommentarer:

znogge sa...

Så gott ni har det och så härligt att ni slapp molnen. Värmen i all ära men en blå himmel gör skillnad!

Kram

Ama de casa sa...

Visst är det kul att återse platser där man varit och trivts förut! :-) Skönt att solen kom med full styrka till slut också :-)

Ami sa...

Visst är det underbart att slippa kylan hemma i Sverige!
Njut och ha det bra!

BP sa...

Fortsätt njuta av resterande dagar i solen:-) 26 grader är en helt perfekt temperatur tycker jag. Kanske inte för att springa i, men definitivt för att ligga i solstolen eller att promenera.
Kul att du gick förbi El Duke! Enligt oss öns bästa restaurang. Deras oxfilé, sjötunga och gambas, efterrätterna samt den trevliga personalen/ägarna är outstanding. Du kanske vill till och med besöka stället:-)

Ditte sa...

Skönt att solen nu förstått att den ska vara tillstäes när ni är på plats. Låter som en fin dag och mysig kväll. Och en bra tapasrestarang är ju toppen.

Ha det fortsatt bra! Och njut så mycket du kan.
Kram1